Cuma, Nisan 11, 2008

model tasarım


Bu site sayesinde o kadar güzel insanlarla tanıştım ki, yazmaya başlarken hiç aklıma gelmemişti. Bu insanlardan biri de Melike, modeltasarım sitesindeki ürünlerin pazarlamasını yapıyor. Aslında bu ürünler oteller, cafeler gibi daha çok işyerlerine yönelik ürünler ama bazıları evde de kullanılabilecek kadar hoş. Melike ilk önce benden bu siteye bakmamı istedi, sonra da bu ürünlerin pazarlamasını yaptığını.
Ben de iki tane ürün beğendim siteden. Biri beyaz üzerine siyah çiçekli ve çiçeklerin ortasında da inciler olan plastik bir avize (en çok kablosunun kadife ile kaplanmasını sevdim.) diğeri ise şeffaf pleksi üzerinde yine siyah Art Nouveau (inşallah doğru yazmışımdır) akımını çağrıştıran bir deseni var. Altında da siyah tabağı. Bunu kek, kurabiye gibi şeyleri servis yapmak için aldım. Melike de siyah tabağın biraz daha derin modelinde çok güzel bir mor tabağı da bana hediye olarak göndermiş.
Melikecim çok teşekkürler, bütün ürünler çok güzel. Keşke imkan olsa da hepsinden alsam. Model tasarımın internet sitesi : www.modeltasarim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.