Cuma, Nisan 18, 2008

gelinliği teslim aldım


Dün en büyük işlerden birini kazasız belasız hallettik. Yani gelinliği teslim alma işini.
Gelinlik için çok uğraşmışlar hakikaten ve ilk gün gittiğimde anlattığım gibi ( bundan kaç ay önce) gelinliğe sahip oldum. Yelda İşlekel’ e ve terzisine çok teşekkürler. Allah inşallah her isteyene, sevdiğiyle beraberken gelinlik giymeyi nasip etsin. Hakikaten rüya gibi birşey gelinlik, insan kendini çok özel hissediyor. Şu an gelinlik fotoğrafımı koyamayacağım ama gelinliğin en beğendiğim yerlerinden iki fotoğrafı merakınızı biraz olsun giderebilmek için ekliyorum.
İlk fotoğraf gelinliğin en sevdiğim parçası olan duvağın fotoğrafı. Tabi saçımı topuz olarak ve taçla düşünmeniz gerekiyor :) ) Ben iki duvak yaptırdım. Biri bu fotoğraftaki kısa ve kenarları dantel aplikeli olan, diğeri ise düz parlak tülden uzun bir duvak. Bu kısa duvağı topuzun altına taktıracağım ve sabit olacak, diğer uzunu ise bunun üzerine taktırıp nikahtan sonra çıkabilecek şekilde ayarlatacağım. Bütün gece kısa duvakla daha rahat olacağıma inanıyorum. Ama düğün öncesi çekilecek fotoğraflarda uzun duvak da ayrı bir güzellik katıyor.
İkinci fotoğraf ise yine gelinliğin en çok sevdiğim ikinci yeri : etek ucu. Etekleri organzeden yapıldı. Üzerine ise aynı duvaktaki gibi dantel dilimleri etek ucuna, dantel motifleri ise etek ucundan yukarı doğru aplike yapıldı.
Yelda İşlekel
Gençler Cad. Bakırköy
Tel : 0212.570 00 03

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.