Pazartesi, Nisan 07, 2008

yedi nisan:son gelişmeler


Uzun zamandır düğün hazırlıklarıyla ilgili yazı giremiyordum. Bugün vakit bulmuşken hemen son gelişmeleri yazayım diyorum.
Bugün itibariyle sadece 19 gün kaldı ve ben hala birşeyin farkında değilim, sanırım düğün bitene kadar da ne olduğunu anlayamayacağım. Günler oldukça yoğun geçiyor o kadar ki yemek yemeyi bile unutuyorum çoğu zaman. Bu yüzden vitamin almaya kara verdim ve Supradyn energy’ ye başladım. Özellikle böyle yoğun dönemlerde faydası oluyormuş.
Cumartesi günü çeyiz gidiyor. Bunun dışında tek aksilik yatak odası maalesef geç kalıyor. Maalesef yapacak birşey yok, iki ay öncesinden sipariş vermemize ve ısrarla mart sonunda gelmesini istememize rağmen yetişmiyor maalesef .
Diğer gelişmeler :
- Perdeler ve avizeler geldi, ev daha bir eve benzedi şu an. Maalesef henüz fotoğraf çekemedim en kısa zamanda evin son halini ekleyeceğim. Yalnız şunu söyleyeyim herkesin de artık bildiği üzere ev dekorasyonunda çok süslü şeylerden hoşlanmıyorum. Fakat perde konusunda kendimden beklemediğim kadar renkli ve süslü kumaşlar seçtim. Ama insanın üç katlı Persan mağazasına gidip de kumaşlara bayılmamak elde değil.
- Düğün için makyajıma karar verdim sayılır. Gözler uçuk pembe (yoğun değil) kalın eyeliner, bol rimel; dudaklarda ise yeni aldığım ruju kullanmaya karar verdim.
Fotoğrafta görünen dudak makyajı için Christian Dior-Rouge Dior 880 numara, Lancome Color Fever Gloss 306 numara aldım. Ruj kendi başına oldukça koyu gözüküyor (vişne çürüğü gibi) fakat üzerine sürmek için aldığım parlatıcı daha açık renk olduğu için daha tatlı bir koyu pembe renge dönüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.