Çarşamba, Nisan 09, 2008

duvar stickerları uygulandı


Haftasonu duvar stickerlarını sonunda uyguladık. Açıkçası biraz kaba temizliğin yapılıp tozun iyice silinmesini bekledik. Çünkü bu duvar stickerlarının temiz ve kuru duvara uygulanması gerekiyor.
 İlk sticker evimizin herseyi.com dan aldığım Birds adlı duvar çıkartması. Bunu antreye uyguladık. Fotoğrafta da görüldüğü üzere L şeklinde bir köşemiz vardı ve biraz küçük bir köşeydi. (90×100 cm gibi) Ben bu köşeye önce; bir tarafı yüksek dolap, bir duvarı ise alçak, üzeri puflu ayakkabı dolabı şeklinde bir mobilya çizdim. Ahşapçı arkadaşa beyaz lake gövde ve koko kaplama olarak yaptırdım. Sonra baktım ki alçak dolabın üzeri fazla boş kaldı, aldığım duvar stickerından 3 tane kuşu (kutudan 6 tane çıkıyor) diyafonun etrafına gelişigüzel uyguladık. Boş kalan alana da birşey asma düşüncem var, onu uygularsam resmini koyarım.

İkinci duvar çıkartmasını ise salondaki bir duvara uyguladık. Bu biraz daha doğa deseni olsun istedik. Bunun için dal şeklinde gri renkte bir duvar çıkartması seçtik ve konsolun yan duvarına uyguladık. Aslında biraz daha büyüğü olsaydı çok daha güzel olcaktı ama bu en büyüğüydü. Bunu da walltogether sitesinden almıştık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.