Perşembe, Ocak 03, 2013

Puantiyeler, Kulaklar, Fiyonklar


Günlerdir aynı şeyler var aklımda : puantiye, kulaklar, fiyonklar, pembe, siyah. Yatıyorum, kalkıyorum, rüyamda bile bunları görüyorum.
Bu cumartesi Nil' in doğumgününü bu sefer aile arasında az kişiyle  (20 civarı) evde yapıyoruz ve her şeyi ben hazırlıyorum. Nil' in elbisesi, masa örtüsü, cupcake, kurabiye, süsleme, yemekler... Hiçbir şeyi tam olarak bitiremedim daha, elbisenin kol lastikleri eksik, örtünün ütülenmesi lazım. Süslemelerin çıktısı alınmadı hala, çocuklara hediyelere başlamadım. Yemeklere zaten yarın başlayacağım.
Az zaman, çok iş var :))

24 yorum:

  1. İyi ki doğmuş prenses :)Allahım daha nice yaşlarını görmek nasip eder inşallah... Kolay gelsin size de.. Eminim en güzel şekilde üstesinden geleceksiniz... mutlu günler :)

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin Laçin.Çok zevkli ama hakikaten zor iş.
    İnsan her şeyi kendi yapmak istiyor,yapıyor ama canı da çıkıyor.Olsun yine de günün güzel geçmesi tüm yorgunluğu alıyor:)Eminim çok güzel bir doğum günü olacaktır.Şimdiden mutlu seneler diliyorum Nil'e:)

    YanıtlaSil
  3. İnanmıyorum:))) cumartesi (büyük çocugumun) kızımın 5.yaş günü ve bende dün netten minnie mouse temalı bişeyler sipariş ettim, netten minnie mouse şablonları indirdim akşama çalışma var..Temamız aynı:)belki fikir olur minik mickey sablonları ile kürdan süsleyecegim akşama:))yedirenk

    YanıtlaSil
  4. OOO işinn çook sana kolay gelsinn ama güzel koşuşturmalar bunlar sen şimdi zevkle yaparsın bütün bunları tatlı kızına da şimdiden nice yaşlarrr

    YanıtlaSil
  5. evim yakın olsaydı keşke seve seve yardım ederdim sana :)

    YanıtlaSil
  6. Kolay gelsin. Zor ama çok eğlenceli bir iş. Minide harika seçim:)

    YanıtlaSil
  7. Nil hanım anlaşılan mini olacak :) çok sevimli..Bu arada sen bütün işlerin üstesinden gelirsin hiç merak etme, kolay gelsin. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Hmm şeker hamurları görüyorum orada :) mickey mouse kurabiye & cupcake yapıcaksın sanırım.Ben de bu işi yapıyorum dilersen sana güzel bir şeker hamuru kurabiyesi tarifi verebilirim. sayfam http://www.facebook.com/pages/Ye-Diye-Kurabiye-Tasar%C4%B1m/274836709286539?fref=ts Bu arada temalı doğum günü partileri çok moda oldu, suyundan, lokumuna hediye poşetlerine kadar doğum günü çocuğunun ismini stecker olarak her yere yapıştırıyorlar. sen grafic işinden anlıyordun sanırım. çok az kalmış hazırlıkların kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  9. Nil ne kadar şanslıı ve sen ne yetenekli bir annesinn <3 Bu cesaretine hayranım, pek çok şeyi tek başına yapıyorsun ve hepsi de cesaret isteyen şeyler, ne yalan söyleyeyim ben cesaret edip başlasam bile, sonunu getiremezdim

    YanıtlaSil
  10. miki ve minnie mouse hastası olaraktan bunlara bayıldım :))))))

    YanıtlaSil
  11. çok cici şeyler biraraya gelmiş..eminim ellerinizde şahasere dönüşecekler..sabırsızlıkla bekliyorum:)) şimdiden mikili kurabiye kalıbına ve kartondan kek standına bittim..sahi nerden aldınız o ikisini?
    sevgilert herşey mümkemmel olsun inş:)
    mrw

    YanıtlaSil
  12. mickey konsepti mi?
    kolay gelsin, zor iş.. en yorgun sen olacaksın doğum gününde :)

    YanıtlaSil
  13. hiç merak etme sen sihirli ellerinle hooopppppp hepsini halledersin 1 günde :))

    YanıtlaSil
  14. pembe puantiyeli karton,cupcake standı mı? nerden aldığını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, cupcake standı. Eminönü Besan' dan aldım.

      Sil
  15. Ayni heyecan telas bizde de var, benim kizimda Nilcikle ayni zamanlarda dunyaya geldi seni cok iyi anliyorum. Sendeki beceri bende olsa daha ne isterim kizimin sagligindan baska :-) kolay gelsin

    YanıtlaSil
  16. yardım istersen seve seve...

    nurcanislek@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. canım benim 2 sene önce bebeğini kucağına aldığındaki post'unu okudumda duygulandım çok.
    zaman ne kadar çabuk geçiyor hayırlısıyla 3 ay sonra benim oğlumda 2 yaşına girecek. çalışan bir anne olarak ben senin gibi hazırlık yapamıycam maalesef. bu konuda çok şanslısın ne kadar yorucu olsada.
    nilpot'un yeni yaşı hayırlı uğurlu inşallah allah nice yeni yaşlarını göndermeyi nasip etsin.
    etrafımdaki herkes diyorki 2 yaştan sonra rahatlıyosu. bakalım senin minik kızında yeni yaşıyla birlikte sonra seni rahatlatacak mı:):)

    YanıtlaSil
  18. Nil'e şimdiden mutlu yıllar.o güzel yüzü hep gülsün :)
    doğum gününün ayrıntılarını heyecanla bekliyorum. kızımın da doğum günü 12 ocak. eminim bana çok güzel fikirler vereceksin ancak ben senin kadar yetenekli değilim neler yapabilirim bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  19. Canım benim çok tatlı olmuşşş maşallah san kükük Nil'e ömür boyu sağlık mıtluluk ve başarı dolu seneler

    YanıtlaSil
  20. Merhaba bende kızıma inşallah böyle güzel şeyler dikmeye çalışıyorum. Dikişi yeni öğreniyorum bloğunuz çok güzel ve faydalı. Sizi takipteyim. Kolay gelsin bende beklerim sevgilerle..
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.