Cumartesi, Ocak 19, 2013

Gri Kalpak


Daha önce bu yazımda annemden aldığım siyah kalpağı göstermiştim. Gri olan ise daha büyük olduğu için biraz çekinerek baktığım bir modeldi ama kullanınca çok sevdim. Gri renginden dolayı renkli ruju kaldıracağını düşündüm.


Pembe ruj Sephora' dan, daha önce de belirttiğim gibi çok güzel çıktı, hem kalıcı hem de kurutmuyor. Yeşil küpeler Forever New' den, üst Mango.


Gri deri taytı da ben dikmiştim ama giyememiştim daha. Ayakkabıların simlemesini de ben yapmıştım (bu yazımda vardı). Bu sefer neredeyse üzerimdeki her şeyi ben yapmışım :))
Cuma günü bunları giyip Nil' le baya İstanbul turu yaptık. Üsküdar' dan Eminönü motoruyla karşıya, oradan Kapalıçarşı' ya. Orada annemlerle buluşup işlerimizi hallettik. Sonra ani bir kararla annemlere gittik. Anneanne dinlenme tesislerinde bir gece kaldıktan sonra bugün döndük.
 
Manto ve deri tayt- ben diktim / kalpak-annemden (eski) / ayakkabılar-diy geçen sene Deichmann' dan

16 yorum:

  1. Süper görünüyorsun baştam aşağıya :)

    YanıtlaSil
  2. süper olmuş.
    güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Kalpak çok şık bir aksesuar bence kullanmaya devam edin :)Hazır giyim gibi duruyor giydikleriniz, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Barbie bebek gibi olmuşsun <3 Seni pembe rujla pek görmüyordum öyle yakışmış ki Kalpak da ayrı şirin olmuş. Kadife elbisenden sonra ikinci favorim bu oldu Hem spor hem şık...

    YanıtlaSil
  5. inanmıyyorum tam aradığım kalpaktı çok sevdim ben bunu! daha geçenlerde kalpak modası var diye post yayınlayıp ben de arayışa geçmiştim:))) ben hiç büyük değil tama ideal boyutta çok şanslısınız ne güzel anneniz saklamış:)

    YanıtlaSil
  6. Doktor Ziwago!

    YanıtlaSil
  7. Kabana çok güzel önceki postları da anneme gösterdim o da burda'dan bir şeyler dikiyor ama ceket kaban gibi parçalara pek bulaşmıyordu. O da çok beğendi. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Laçin cim sen anna karenina olmussun...
    Bayildim kalpaga


    Begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Merhaba lacheen hanım, size bir kaç sorum var yorumumu yazmadan önce sorayım istedim. Siz aylar önce boyutlu boncuk bı-oyasıyla kendiniz ve kızınız için tişört süslemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Marka olarak da texco gibi bir şey kullanmıştınız sanırım. Ben de aynı işlemi pamuklu bir tişört üzerine cadence marka boyutlu boncuk boyasıyla(yaldızl altın) uygulayacağım. Ancak boyanın arkasında 72 saat sonra soğuk suda yıkayınız yazdığı için ütüleyip ütülememk konusunda kararsız kaldım, acaba siz bir sorun yaşadınız mı? Ütülerken ya da yıkandıktan sonra boyanın erimesi ya da solması söz konusu mu? Bir de kullandığınız suni deri parçalı ürünleri çamaşır makinasında yıkamanız sorun yaratıyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.

    Bu arada özellikle küpelerinizi ve rujunuzu çok beğedim, grinin renkleri kullanmayı kolaylaştırdığını hiç düşünmemiştim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyanın arkasında yazan doğrudur. Tersten ütüleyin yine de. Suni deriler yıkanınca birşey olmuyor.

      Sil
    2. cevabınız için teşekkürler, iyi günler

      Sil
  10. Çoooooook yakışmış:)) Ben tek başına kalpağınıda sevdim ama ençok rujun, kûpelerin , kalpağın biraraya gelerek oluşturduğu o renk uyumunu sevdim. Sana herşeymi yakışır, vallahi yakışıyor:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Uzun zamandır seni takip eden sessiz takipcilerindenim ama artık ses vereyim dedim. Yaptıklarını büyük bir keyifle takip ediyorum ve o kadar içten ve samimi bir gülüşün varki seni uzun yıllardır tanııyormuşum gibi bir his veriyorsun...daha nice yaratıcı zevkli ürünler çıkarman dileklerimle, Ankara'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Gri vizon kürkü, içinde griden siyaha renk geçişlerini barındırdığı için kıyafeti mükemmel bir şekilde tamamlamış, çok da yakışmış:)

    YanıtlaSil
  13. lacheen hanım size uzun bir soru ve yorum yazmıştım, ulaşmadı mı acaba?

    YanıtlaSil
  14. kim der ki bu kadın doğum yaptı kim der ki bu kadın 2 yaş sendromu ile de mücadele eden bir anne :D hala genç kız gibisiniz ışıl ışıl maşallah :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.