Salı, Haziran 12, 2012

Bodrum' dan Bildiriyorum :)

Geçen seneki yazılarımdan hatırlayanlar olacaktır, Nil 7 aylıkken yine ikimiz gitmiştik. Bu sene de 17 aylık haliyle yine ikimiz yollara düştük.
Bu sabah (sabahın dört buçuğunda) Nil' in nüfus kağıdını kaybetmemle başladı günümüz, son anda buldum. Bizi havaalanına götüren eşimin arabasının Tem' in ortasında lastiği patladı, kan ter içinde yedek lastiği taktı da devam ettik. Check-in' i herhalde son dakikada yaptırabildim, hayatımda ilk defa uçağa bu kadar geç kaldım.


Uçak yolculuğu yine iyiydi, geçen sene de sorun çıkmamıştı zaten. Bu sene şansımıza üç koltuk da bize kaldı, rahat gittik. Makyaj malzemeleri boşaltılıp tekrar yerine kondu, aynı şekilde cüzdan boşaltıldı. Kısıtlı alanda bu kadar oyun yapabildim. İnerken basınçtan etkilenmemesi için -geçen sene doktorumuzun önerdiği gibi- kağıt mendille el kremini karıştırıp kulaklarını tıkadım. Hatta baktım benim de kulaklarım acımaya başladı, kendime de yaptım. Çocukla seyahat ederken aklınızda bulunsun derim.


Uçaktan inip bir elle puseti, diğer elle valizi götürdüm yine. Bu sene kesinlikle daha rahattım, yürüdüğü için puseti kapatmam gereken yerlerde yere indirebildim. Nil zaten yeni yerler, yeni insanlar görmeye bayılan bir çocuk o yüzden onunla gezmek rahat genel olarak. Havaalanından sonra değiştirdiğimiz üç vesaitle annemlere ulaştık sağ salim.

18 yorum:

  1. Laçin facebookta görüp hemen yazını okudum ve kıskanmadım desem yalan olur:)) iyi eğlenceler size, güzel fotograflarını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. kulaklarım cok acır benımde...kesınlıkle deneyecegım bundan sonra! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bende de işe yaradı, özellikle alçalırken iyi oldu.

      Sil
  3. iyi tatiller nilede sanada. güzel kombinli sanatsal fotoları bekliyoruz heyecanla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. giydiklerim pek olmaz, burası baya köy çünkü :)

      Sil
  4. Güzel bir yolculuk olmuş, bana yakinen tanıdık geliyor bu valiz taşıma olayları, ben de her yere tosun gibi kedimi taşımak zorunda olunca anlıyorum halini :) iyi eğlenceler dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi taşımak da zor olmalı gerçekten. Teşekkürler

      Sil
  5. İyi tatiller:) Biz geçen sene oralardayız, şimdi bebekle zor görünüyor tatil, hoş ben evden dışarı bile çıkamıyorum.Eşim gelince sAdece işten bazen ..Selamlar Bodruma:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan alışıyor, biz Nil' le her yere gidiyoruz çok küçüklüğünden beri.
      Selamlar size de

      Sil
  6. sana ve tatlı kızına iyi tatiller dilerim:)

    YanıtlaSil
  7. Anlamadım ben el kremi ile kağıt mendil karıştırma konusunu. Biraz detaylı anlatabilir misin? iyi tatiller bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçük bir parça mendile biraz krem sıkıp rulo yapıyorsun, öyle tıkaç gibi oluyor.

      Sil
  8. valla bravo.nasıl idare edebildin o kadar parçayla yollarda.şu kağıt mendili kremle karıştırma işini nasıl yapıyosun tam olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok da zor değil, vesaitlere binerken yardımcı oluyorlar zaten.
      üstteki yorumda anlattım kulak tıkacı yapımını

      Sil
  9. tek elle hem bebek arabasını bir de bavulları nasıl taşıdın sen yav:S? bebek arabası çok rahat olmalı,markası ne bunun,hani tek elle kapatıp açabiliyor musun?...becerini,özgüvenini ve seni kutlar iyi tatiller dilerim:) (deva.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Puset chicco lite way 7 kilo o, valiz de 24 geldi :) Çok da zor değil iki el yetiyor :))
      Geçen

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.