Salı, Haziran 05, 2012

Kırmızı Şapkalı Nilpot ve Sandalet


Bu yazımda bahsettiğim şapka olayı işte budur.
Benim şapka taktığımı gören Nil kendi şapkasını bir süre takmaya razı olmuştu, sonra yine fırlatıp attı. Bu arada hala evde benimkileri bulup kafasına takıp geziyor, ama iş kendi şapkalarına gelince yine aynı tepki. Seveceği bir şapka nerden bulacağım hiç bilmiyorum.


Sandaletleri daha önce yazmıştım, Zara' dan almıştım, çok şükür ki onları seviyor. (Çok uzun süre giydirmedim o yüzden rahatsız edip etmediğini tam bilmiyotum) Sevmediği şu dışarıdan çok rahat gözüken Nike sandaletler, gerçi Nil' in ayağını da biraz vurdu sanırım bugün. Pusetine oturttuğum anda çıkarıveriyor onları.
Stride Rite' ta da düz beyaz sandalet denettirdim, görevli bayan "bu ayaklara bunlar olmaz" dedi :(( Yazın sıcağında da spor ayakkabı olmaz ki, çorapsız giyilebilecek, vurmayacak, rahat sandalet önerisi olan? (20-21 numara)

39 yorum:

  1. adidasın sandaletlerini öneririm, geçen yaz kullandık, bu yazda aynısından alıcaz sanırım, üstü cırtcırtlı pembe modeli de var, bi denet istersen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adidas' ta küçük numara yok diye biliyorum, bakmıştım. VAr mı ki 20-21 numarası?

      Sil
    2. Laçin adidasta var..bende görmüştüm almadım daha bu konuyu açtığın iyi olmuş bende araştırıyordum.

      Sil
  2. valla o sandalet mevzu çok zor bende arıyorum :(
    bu arada en fazla şapka modeli h&mde var gerçi Lilo şapka delisi ama h&m şapkaları çok seviyo gapte de güzel modeller var ama biraz fiyatlı geldiler bana ama beğenirse verilmeyecek bir fiyatta değil bizim koleksiyona eklemek için bana çok geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şapkaları denemiyor bile, o kadar hoşlanmıyor :)
      ama benimkileri takıyor.

      Sil
    2. Pampili marka ayakkabı ve sandaletlerimizden kullanıyoruz çok memnun kaldık.kizim geçen sene sandaletlerimizden tüm yaz çorapsiz giydi.bakmak isterseniz panço ve özdiler mağazalarında satılıyor.ama bize teyzemiz bodrum avm deki bir mağazadan alıp yollamıştı.

      Sil
    3. Ben oğlum için aynı dönemde crocs kullanmıştım. Crocsları deneyebilirsiniz.
      Sevgiler.

      Sil
  3. Cocugum yok o yüzden ne kadar sağlıklı bir öneri olur bilmiyorum ama Crocslara ne dersin. Büyükler icin cok kaba ama miniklerde renkli ve çiçekli böcekli modeller pek seker duruyor belki günlük kullanımda değerlendirebilirsin. Tabi onların ortopedik olup olmadıgını bilmiyorum ama aklıma geldi :)
    Bu arada Nil'in o tombul tombalak ayaklarının hastasıyım :)

    YanıtlaSil
  4. O nike sandaletleri bugun yazacaktim twitterdan iyiki almamisim numarasini bulamadim diye alammamistim

    YanıtlaSil
  5. Ben crocs tarzi bisey aldim ogluma, cok rahat ettik. Hem sandelet, hem deniz terligi olarak kullanicaz insallah.

    YanıtlaSil
  6. "Bu ayaklara olmaz" derken poğaça ayaklardan bahsediyor galiba görevli :)
    İçimi açıyor nilpot,yerim onun poğaça ayaklarını.

    YanıtlaSil
  7. sevim özerli doğan6 Haziran 2012 08:27

    cok şirin bu nilos ya ısırasım geldi şimdi ..

    YanıtlaSil
  8. Altuğ da her ayakkabı ve sandaleti giymiyor. Öyle olunca ,iş gerçekten zor. Bizim iki yazdır hayatımızı Crosslar kurtardı. Onunla çocuk rahat ediyor.. Koşucağı zaman önünde duran atkısını arkaya alıyorum. O zaman ayağından da çıkmıyor.

    YanıtlaSil
  9. ah bu kızlar. ne kadarda sevimli ve güzeller. erkek anneleri kusura bakmasın ama kızlar bambaşka.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,
    Nil gibi tombalak ayakları olan Bade'ye haftasonu Nildeki Nike den denettik ama ayaklar etli olmadı, cırtı kapanmadı :))) Deıchmann da Adidasın pembe üstü cırtlı modeli var, nike göre biraz daha tabanı yüksek tavsiye ederim, 22 numaranın eşini biri alıp gitmiş oyüzden alamadık başka şubelere bakıcaz artık :) eğer düşünürseniz sakın başka yerlerde 70-80 lira vermeyin Deıchmann da 39 tl aynı ayakkabı. Sitesinde satışı yok ama girip 21 numarasını hangi mağazalardan bulabileceğinizi görebilirsiniz. Biz Ankarada olduğumuz için ancak bukadar yardımcı olabiliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Sandalet olayı zor ama biz markalı olmayan yerlerden çok da kaliteli (deri) hatta ortopedik yastıkçıkları olanları buluyorduk. Ayağı güzel kavramalarına dikkat ediyorduk. Buralarda "Birol" var ondan alıyordum, bir kez markafonide de görmüştüm satışlarını ama çocuk ayakkabısı var mıydı hatırlamıyorum. Asos'a giderken Tekirdağ'a uğrarsanız burdan da bakarız. Ben de 27 numara arıyorum şimdi, minik numaraları biliyordum ama biraz büyüdü şimdi yeniden öğrenmeliyim nereden bulacağımı. Şapkaya gelince; evdeyken onunkileri taksan gezsen bir de ballandıra ballandıra rujunu sürersen aynada, eminim kıskanacaktır. Kızlar annelerinin ne yaptığını çok inceliyor. Sonra kıskanıyor, sonra da babayı anneden kıskanıyor;) Yaşasın pozitif rekabet:D

    YanıtlaSil
  12. Ben de bu gün yazı yazdım bu konu ile ilgili.
    http://defneada.blogspot.com/2012/06/decathlon-dan-yeni-ayakkabilar.html

    Fiyatlarda uygun, istersen bir bak derim, çok çeşit var.

    YanıtlaSil
  13. maşallah bu şekere :) laçincim allah nazardan saklasın, cok şeker cok tatlı bişey oldu :)

    YanıtlaSil
  14. Benim kızım 21 numara giyiyor. bende Nike sandalet aldım ama modeli sizinkinden farklı.Şu sandaletten aldım şimdilik evde çorapla giydiriyorum, 1 numara büyük olsada ayarlanabiliyor.Giyip çıkarması da çok kolay.
    http://www.bebeklerdunyasi.com/bebekler-dunyasi/nike-sunray-adjust-yazlik-bebek-sandaleti.html

    YanıtlaSil
  15. elbiseyi nerden aldınızz?? çok yakışmış kızınıza:)bu arada çocuk kıyafeti de dikip satmayı düşünüyor musunuz?

    YanıtlaSil
  16. çok faydalı bir yazı olmuş,bizde 20-21 numara rahat sandalet arıyoruz,hatta sizin aldığınızı almayı düşünüyodum gri olanı ama acaba bizide vurur mu? Crocslar hakkında da güzel yorumlar var,onada bakicam artık

    YanıtlaSil
  17. öncelikle bloguna ızleyıciler bölümü eklemişsin,takibe aldım,bende beklerim.

    ben yaklaşık bir ay önce pappa ' dan önü ve yanları açık sandalet aldım.yumuşaması için bir süre evde giydirin ondan sonra çorapsız giydirin dediler.Ama şu var ki dr.muzda tavsiye etmiyor,sandaletlerin hiçbiris ortopedik değil.Bu yüzden şimdi yine Pappa yarı açık ayakkabı kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  18. valla geçen sene biz şaşkın anne baba aldık önü kapalı sandaleti pişki kuzumun ayağı.sonra bizden habersiz büyükbabamız migrosta satılan crocksa benzerlerden aldı.yavrum ne kaydı,ne rahatsız oldu.hiç çıkartmadı ayağından.valla renk seçeneği azmış kırmızı almış oğlana ona rağmen çok sevdi kuzum...

    YanıtlaSil
  19. Sevgili Lacin
    Tabi ki bir cocuk icin en dogrusunu annesi bilir ama nacizane onerim kizina bu kadar duz bir sandalet giydirmemen. Ayak sagligi icin taban kavisini destekleyen modeller- ki favorim stride rite ve puma, en iyisi. Ayagimda taban gocmesi oldugu icin miniklerin ve genclerin boyle duz ayakkabilar giymesi beni uzuyor.
    Sevgiler
    Naz

    YanıtlaSil
  20. ceyo sandelet öneririm.biz çok memnun kaldık.sayfanızın takipçisiyim.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  21. Ortopedia mağazasına bakmanı öneririm Laçincim. Çok kaliteli, yüzde yüz deri ve tam ortopedik. Çok kaliteli ayakkabılar var. Eylül'ün ayakkabılarını hep oradan aldık ve çok memnun kaldık.

    YanıtlaSil
  22. Laçin bence ikinize aynı kumaştan basit şapka dikmeyi dene burda da kalıp anlatım filan vardı belki aynı renk model olursa takar nilpot :) çokta para harcaman gerekmez hem

    YanıtlaSil
  23. Kızım Melek için Nike sanadalet aldım şu model:
    http://www.spormarketim.com/urun-22702-nike-sunray-adjust-4-gt-bebek-sandalet.html
    1 numara büyük olunca da rahat oluyor. Hem üsten cırt cırtlı hem arkadan. tavsiye ederim.Yazdığım yorumları sitenizde göremiyorum.neden acaba?

    YanıtlaSil
  24. bende sandalet avındayım. her yere baktım ama ayaklar tobikus olunca zor tabi:) chicco moss plaj ayakkabılarına bayılıyorum, yumuşacık ama onlar bile olmadı. tesadüfen girdiğim ceyo da çok ucuz fiata bi sandalet buldum, ama en rahatı onlar oldu. her yere bakıyorum, ama en rahatları sanırım önleri kapalı yanları açık olanlar. chicco ve zara da varlar, gerçi ben kızlar için renkleri var mı bilmiyorum. sevgiler. seda.

    YanıtlaSil
  25. Laçin merhaba,
    Benim oğlumun ayakları da çok tombik özellikle üst tarafları. Yazları Crocs'la geçiriyoruz. Onlarca hiç giyil-e-memiş ayakkabıdan sonra bulduğum nihai çözüm..Tavsiye ederim.. Derya

    YanıtlaSil
  26. Ben oğlum için aynı dönemde crocs kullanmıştım, crocsları deneyebilirsiniz.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  27. Nil'in o tatlı ayaklarına bayıldım.Dilerim en rahatından cici bir sandalet bulursun.

    YanıtlaSil
  28. adidasın sandaletlerı cok rahat ve yumusacık ..benım tosbıgımınde ayakları nılpot gıbı:)) sevgıler

    YanıtlaSil
  29. nilin o tombiş ayaklarını ısırmak istiyorum yaaa maşallah çok güzel bir kızın var:)

    YanıtlaSil
  30. Ben kifidisten garvalin marka bir sandalet aldım. Önleri ve yanları açık, topuk kısmı kapalı. Çoookk memnunum.

    YanıtlaSil
  31. Stride rite da bakmıştım ama onun arkası açık diye tercih etmedim. Bilemiyorum senin bahsettiğin modeli tabi ama Ank'da erkek çocuklar için tek bir model vardı. Arkasının kapalı olup topuktan desteklemesinin iyi olduğunu okumuştum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.