Perşembe, Haziran 28, 2012

Yırtık Jean Şort ve Azıcık Neon

Dün akşam üstü giydiklerim, yine tatil kıyafeti: bir şort, bir tshirt. Şortu da yine gelmeden önce eski bir jean pantolonu kesip yırtarak yapmıştım. Şehirde de giyebilmek için boyunu biraz uzun tuttum bunun. Eğer benim gibi daha rahat şortlar seviyorsanız şort haline getireceğiniz jean bol kesimli olmalı. Özellikle basenden bollaşan wide-leg kesimliler bu iş için daha uygun.
(Yırtık jean yapımı videoma buradan ulaşabilirsiniz.)


jean şort - diy / üst-f&f / sandalet-charles&keith / güneş gözlüğü - koton
Bu kadar sade olunca bari kolumun biri azıcık dolu olsun dedim, bu yazımda bahsettiğim kuru kafa bilekliklerimden taktım. Sarı neon bilekliğin yanındaki zincir çok eski, Claire' s ti sanırım, diğer yanındaki taşlı Bijuland, sondaki kelepçe düğün hediyesi gelmişti. Bijuteriyle altın parçaları da karıştırmayı seviyorum. 

8 yorum:

  1. Şort ve bileklikler süper!!

    YanıtlaSil
  2. saçların böyle ne güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. şort çok güzellll olmuş :)))

    YanıtlaSil
  4. nedense benim en çok kelepçe dikkatimi çekti:) çok hoş:)

    YanıtlaSil
  5. laçin seni ve diğer blogları takip ederken uzun zamandır yapmak istediğim blog açma fikrim tekrar tetiklendi bana bu konuda yardımcı olabilirmisin acaba mail adresimi bırakabilirim

    YanıtlaSil
  6. merhaba laçin, her tarzı taşıyabilmek zordur... tebrikler yine kendine yakıştırmışsın herşeyi... sandaletlere bayıldım, güle güle kullan. gülüş zaten on numara:) tatil de cildine yaramış, sanki birşey kalmamış cildinde, sevindim... iyi tatiller...

    YanıtlaSil
  7. Tatil için en rahat kombin bu sanırım:)Ayrıca saçınızı çok yakıştırıyorum size ben bu kadar kısa kestirsem hayatta düzgün durmaz o saç :)

    YanıtlaSil
  8. yine çok tarzsın:)
    gözlükler çok yakışmış, saçlarınıda gölgeli hale getirerek başarışı bir iş çıkarmışsın, ben derim ki kurtlanıp yine saçınla oynama :)
    gerçi sen yine iyisin, ben boyayla kalmam... geceleri sıkıldıkça elime makası alıp, saçımın önünü ve arkasını gelişigüzel deli deli keserim.tarifsiz acayip bi model olur, rambonun saç modeli gibi.
    bugün kuaföre gittim düzeltti. kendin kesme artık iyi mi diye tembih etti:D
    bileklerin de çok ciciler.gülmek sana çok yakışıyor.(deva)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.