Salı, Ekim 07, 2008

Geçici Saç Boyası


Eskiden saçımın fotoğraflarını koyuyordum ama uzun zamandır koymadığım için yapmış olduğum bir sürü değişikliği de anlatamadım.
Öncelikle küt olan saçımı daha da kestirdim sonra yoğun bir şekilde sarı röfle attırdım. Sarı rengi maalesef kullanamadım. (makyajını beceremedim desem daha doğru olur) Gidip marketten boya aldım kahve tonunda hiç unutmuyorum 4 numara, o kahve simsiyah oldu. ( Koleston’un renklerine pek güvenmeyin derim ben.) Sonra boya boyayı açmaz” kuralını unutup bir kez daha, daha açık bir renge boyadım, bir işe yaramadı. Sonra Loreal’in açıcılı boyalarından aldım, sadece saç diplerimi açtı uçlar yine koyu kaldı. Bu arada alttan röfleler çıkmaya başladı, sarı olmasa bile açık kahve olarak.
En sonunda bir kuaföre gidip “hepsini aynı renk yap” dedim, koyu kahveyi oturttu. Saçımı biraz daha kestirdim. Bütün bu hikaye iki ay içinde gerçekleşti. Saçım hala yerinde ama benim biran önce iş bulmam lazım, bütün bu saçla uğraşmalarımı sıkıntıdan yapıyorum çünkü.
Son boyattığımdan beri saçım iyi durumda (15 günü geçti) ama yıkadıkça röfleler çıkmaya başladı yine. Artık boyatmak da istemediğim için bazı forumlarda okuduğum bir ürün olan geçici saç boyasından kullanmaya karar verdim. Medial Color Trend adıyla sadece For You mağazalarında satılıyor. Bu ara indirimde, 5,90 ytl. Ben de denemek için üç rengini aldım. (Rouge Pulse, Ultra Violet ve Funky Honey)
Bugün de Rouge Pulse adlı rengini uyguladım. Sonucundan da oldukça memnun kaldım, bir kere saçı inanılmaz parlatıyor ve gözükmeyen tonlamaları ışıltılı olarak ortaya çıkarıyor. Üstelik 8-10 yıkamada saçtan tamamıyla çıkıyor.


Amonyak, peroksit veya oksidan içermiyor. Çok güzel kokuyor ve uygularken kesinlikle akmıyor.
-Eğer saçınız açık renk ise ve daha koyu bir renk denemek istiyorsanız,
- Eğer saçınız koyu renk ve daha ışıltılı olmasını istiyorsanız (bazı renkleri kullanmak şartıyla)
bence deneyebilirsiniz. Sonuçta saça hiçbir zararı yok.
Renkleri Loreal’in aynı amaçlı ürünüyle çok benziyor. Sadece isimleri farklı sanki. Bu adreste bulabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    bu boyalar Lorealin benzer urunleri ya da sizin kullandiginiz beyaz saclari kapatiyor mu acaba?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.