Salı, Mayıs 29, 2018

Bahar ve Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Yataş Bedding Pike Takımları


Yaz ve bahar aylarında sıcaklardan etkilenerek derin uykuya dalamamak ve güneş ile beraber uyanmak herkesin problemidir. Günün güzel geçirilmesini sağlayan kesintisiz, kaliteli ve sağlıklı bir uykudan mahrum kalmak istemeyenler; yataktan yastığa, nevresim takımından çarşafa uzanan tüm uyku takımlarında mevsime uygun ürünler tercih eder. Yaz aylarında uykunun en ferah ve en sağlıklı halini %100 pamuktan üretilmiş yazlık pike takımı ile bir araya getiren Yataş Bedding ev tekstil koleksiyonları, şık ve her zevke eden yapıları ile ön plana çıkıyor. Sıcak günlerde hasretini çektiğiniz ferah uykuya Yataş Bedding'in rengarenk pike takımları ile kavuşabilirsiniz.

 Yatak Odanızın Havasını Yataş Bedding Pike Takımları ile Değiştirin 
Mevsimsel olarak kullanılan pike takımı, hem kullanışlı ve rahat yapıları hem de şık tasarımlarıyla en çok tercih edilen ev tekstil ürünleri arasında yer alıyor. Yatak odalarına yeni bir hava katmak için de tercih edilebilen tek kişilik pike ya da çift kişilik pike takımı modelleri, hoş veya göz alıcı dokulara sahip kumaşlardan üretiliyor. Gelişen tekstil sektörünün yardımı ile pek çok özgün tasarıma sahip olan takımlarda ağırlıklı olarak soft renkler tercih ediliyor. Ev dekorasyonu konusunda özgün koleksiyonlara imza atan Yataş Bedding hem tek kişilik hem de çift kişilik pike takımları, evinizin dekorasyonuna hareket katıyor. Gül kurusu, yeşil, mavi ve beyazın yumuşak tonlarını bir araya getiren modeller, zengin bir renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Bu takımlarda önemli bir moda detayı olan dokumalara ve motiflere ise yine modern modeller sayesinde kavuşabilirsiniz. Jakarlı dokumanın kalitesini ve zarif şal motiflerini modern yatak odası tasarımları ile buluşturan pike takımları, pamuklu olmaları nedeniyle sağlıklı uykuyu şıklıkla buluşturmanıza olanak tanıyor.



2018 Yılının Pike Modası Yataş Bedding Koleksiyonları ile Belirleniyor 
 2018 yılında moda olan ev tekstil ürünleri, Yataş Bedding ile evinize geliyor. Yataş Bedding'in 2018 yılı modasını öne çıkaran tek kişilik ve çift kişilik pike modeli Shawl, odalarınıza huzur getirecek, dingin görünümüyle öne çıkıyor. Gri, bej ve turkuaz renklerinden oluşan nötr pastel tonlarının en güzel örneklerini buluşturan Shawl pikeler ile yatak odanızın dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Jakarlı dokuma kalitesini ve zarif şal motiflerini yumuşak yapı ile birleştiren Shawl pike modeli, odanıza egzotik bir şıklık kazandıracak. 2018 yılı yatak odası dekorasyonunu öne çıkaran pikelerden bir diğeri ise Mozaik pikedir. Dinamik karo desenleri ile modern nevresimleri şık bir biçimde tamamlıyor. Yeşil, mavi ve gül kurusu renklerine sahip olan Mozaik pike modeli, doğal %100 pamuktan üretiliyor. Böylece yaz ve bahar mevsimlerini serin ve rahat bir şekilde geçirmenize yardımcı oluyor.

 Aradığınız Tüm Detaylar Yataş Bedding'te 
Pike tercihinde yumuşaklık arayanların adresi Yataş Bedding oluyor. Standart ürünlere göre biraz daha kalın bir yapıya sahip olan Softy Premium pike yatak örtüsü modeli, adının hakkını veren birinci sınıf ürünlerden. %100 pamuklu kalın yapısı ve dolgun örgüleri, rahatlığı önemseyenler için ilk tercih oluyor. Su yeşili, gri, pudra, mavi ve beyazın soft tonlarına sahip Softy pike yatak örtüsü, çok amaçlı kullanılabiliyor. Yarattığı sade ve modern etki ile evinizin her köşesine uyum sağlıyor. Yataş Bedding'in 2018 yılı yatak odası dekorasyon modasına öncü olan bir diğer pike modeli ise Ivy Pike. Modern çizgilere sahip Ivy modeli, hoş kumaş dokumalarına sahip. Renk skalasında tercih edilen pembe, mavi ve su yeşili ile kumaşın dokusunu ve görüntüsünü zenginleştiriyor. Tüm bu özellikleri ile ideal bir kullanım sunuyor. Siz de en yakın Yataş Bedding mağazasını ziyaret ederek aradığınız pike modeline kolayca ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.