Salı, Kasım 12, 2013

Dermomarket.com Alışverişi

 
 
Cildim atak durumunda olmadığında da kozmetiklere karşı hassas olduğundan en azından bakım ürünlerime çok dikkat ediyorum. Ve yalnızca birkaç markanın ürünlerini kullanabiliyorum.
Bu ara da Bioderma H2O ve yine Bioderma Bb krem' den başka bir şey kullanmıyorum. BB krem de pullanmayı görünür kıldığı için aynı serinin güçlü nemlendiricisine ihtiyaç duyuyordum, araştırırken dermomarket.com a denk geldim. Bioderma ürünlerinden : http://www.dermomarket.com/Bioderma-Urunleri,LA_675-2.html#labels=675-2 benim kullandığım sensibio (hassas/kızarıklık sorunu olan ciltler için) serisi.
Her zamanki gibi sadece onu alıp çıkamadım siteden, ihtiyacım olan/biten üç ürünü daha aldım. İki günde de geldi.

 
 
Birçok dermokozmetik satan online site var biliyorsunuz, bazılarından da alışveriş yaptım, dermomarket.com un özelliği ürün çeşitliliği ve taksit imkanı bence. Bir de orijinal Mac ürünlerini indirimli ve taksitli alabileceğiniz tek yer. Aklımda Mac Face&Body vardı, sitede fiyatını görünce inanamadım. Kendisi benim altı sene önce aldığım ilk Mac ürünü olur, kapatıcılığı az ama çok doğal duran ve nemlendiren bir fondötendir.

Bu tabii benim ilk fırsatta alacağım ürün. Mineral makyajda Jane Iredale, Youngblood, Physicians Formula gibi markaların ürünlerine kampanyalı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

17 yorum:

  1. Mac ürünleri sahte olabilir mi? Çok dolaşıyor piyasada sahte ürünleri çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle siteleri biliyorum. Burası garanti veriyor orijinalliği için, ben bugün sipariş veriyorum zaten gelince tekrar yazarım.

      Sil
  2. Tamam bekliyorum heyecanla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elca bandrollü olarak geldiler, kesinlikle orijinal.

      Sil
  3. Merhaba;
    Dermomarket'ten bende sipariş vermeyi düşünüyorum deneme için tester ürün gönderimi yaptılar mı size ?

    YanıtlaSil
  4. Biodermanın ürünlerine ben de başlamak istiyorum

    YanıtlaSil
  5. Dermomarketten ben de alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Tester veya miniboy ürün de gönderiyorlar bildiğim kadarıyla.

    YanıtlaSil
  6. Mac'ın kendi sitesinde dahi yazıyor;sadece mağazalarımızda satış yapmaktayız diye.Bende şüphelendim doğrusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ürünler orijinal, Elca bandrollü olarak geldi. Dermomarket' in açıklamasını da aşağıda okuyabilirsiniz.

      Sil
  7. kızarıklık, hassas cilt sorunu için bir ürünle daha tanıştığıma çoook memnunum ;) Teşekkürler.. İnşallah bana da iyi gelir.

    YanıtlaSil
  8. Mac için bende öyle duymuştum; sadece kendi mağazalarından satış yaptıklarını yani..Prensip olarak online satışa izin vermiyorlarmış..

    YanıtlaSil
  9. kuru şampuanı ne için kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçım kısa olduğu için ikinci günde yapışabiliyor, kuru şampuanla yıkamadan sonra ikinci günü idare edebiliyorum.

      Sil
  10. Mac Ürünlerini bizzat eczacımız Mac mağazasından satın alıyor. Eczacımızın adına tanımlanmış indirimin büyük kısmını da siz müşterilerimize sunuyoruz. Mac makyaj ürünlerini kar amaçlı satmıyoruz. Bir çok müşterimizden gelen talep üzerine, her bir ürünü ayrı ayrı yerlerden almak zorunda kalmak hoş olmuyor diyen müşterilerimiz için bulunduruyoruz. %100 orijinal ve faturalı ürünler. Mac mağaza dışı satışı pek hoş karşılamıyor bu doğru. Ancak göz yumuyorlar. Diğer yandan Mac Makyaj ürünlerini pek çok sahtesi sosyete pazarında dahi satılıyor. Bu konuda tüm müşterilerimize dikkatli olmalarını öneriyoruz. Şu ana kadar bizim bildiğimiz Mac Online Mağazası haricinde bizim dışımızda 2 site daha orijinal Mac ürünü satıyor. Diğerlerinin çoğu Çin taklitleri.

    YanıtlaSil
  11. Önceki gün dermomarket.com'dan ilk alışverişimi gerçekleştirdim. Kargo çok hızlıydı ve paketleme sorunsuzdu. Ürünlerden biri seyahat boymuş, pompasız ürün olduğu için de kullanımı ile ilgili bir sıkıntı oldu, daha önce de benzer şikayet almışlar ancak distribütör firma iadeyi kabul etmiyormuş. Şirketin genel müdürü Züleyha Hanım ile görüştüm, iade almayı reddetti, ürünü çay kaşığının arkasıyla kullanmamı tavsiye etti:) Şikayetimi internette dile getireceğimi söyleyince fikrini değiştirip iade işlemini gerçekleştirdi. Uzun lafın kısası bloggersanız ya da şikayet sitelerini kullanıyorsanız müşteri ilişkileri gayet düzgün işliyor ama sadece bir alışverişsever iseniz işiniz zor. Yeliz

    YanıtlaSil
  12. Önceki gün dermomarket.com'dan ilk alışverişimi gerçekleştirdim. Kargo çok hızlıydı ve paketleme sorunsuzdu. Ürünlerden biri seyahat boymuş, pompasız ürün olduğu için de kullanımı ile ilgili bir sıkıntı oldu, daha önce de benzer şikayet almışlar ancak distribütör firma iadeyi kabul etmiyormuş. Şirketin genel müdürü Züleyha Hanım ile görüştüm, iade almayı reddetti, ürünü çay kaşığının arkasıyla kullanmamı tavsiye etti:) Şikayetimi internette dile getireceğimi söyleyince fikrini değiştirip iade işlemini gerçekleştirdi. Uzun lafın kısası bloggersanız ya da şikayet sitelerini kullanıyorsanız müşteri ilişkileri gayet düzgün işliyor ama sadece bir alışverişsever iseniz işiniz zor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.