Salı, Kasım 05, 2013

Dekorasyonda Patchwork

Dekorasyonun da bir modası var ve devamlı değişiyor. Bundan altı sene önce evlilik hazırlıklarına başlarken aklımda hep doğal ahşap ağırlıklı ve sade bir ev vardı, nitekim sonucu da o şekilde oldu. Ama seneler geçtikçe insanın beğenileri de değişiyor, piyasaya da o zamanlar olmayan bir sürü model çıkıyor. Şu an evi değiştirsem biraz daha renk ve desen isterim mesela. Desenlerden de geçen sene aldığım halımdaki gibi patchwork olanlar kabulümdür :)
Bir diy projesi isterseniz, önceden yaptığım patchwork pufa buradan bakabilirsiniz.


 
1.dresuar / 2.kanepe / 3.yastık / 4 . berjer / 5. halı 
Eğer siz de dekorasyonda desenleri çok kullanamayanlardansanız bir yastıkla düz renk koltukları hareketlendirebilirsiniz. Biraz daha alışık olanlar için berjer, halı veya dresuar uygun olacaktır. Benim gibi düz renkten çok sıkılanlardansanız rengarenk bir kanepeyle canlı bir ev yaratabilirsiniz.

2 yorum:

  1. laçincim ben de bu aralar kara kara düşünüyordum. antreye yuvarlak bir halı arıyorum ama nasıl olsun diye. patchwork olabilir. ilham için teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.