Salı, Temmuz 16, 2013

Kırmızı Kuşlu Maksi Etek


Bu kumaşı ilk gördüğümde hemen aklıma maksi etek gelmişti. Hemen terzime götürdüm, altı parçalı yandan fermuarlı bir model dikti. Geçen sene nane yeşili diktirtmiştim yine aynı modelde, bu yazımda vardı. 


etek-terzimden / ayakkabı-Zara 

20 yorum:

  1. harika bir maxi etek olmus...rengi durusu süper. Anlamadigim birsey var...siz o kadar güzel seyler dikerken bu etegi niye kendiniz dikmek istemeyip terziye dikdirdiniz?=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen üşeniyorum gerçekten, sadece modeli belirliyorum. Bir de terzim kadar iyi dikemiyorum tabii ki.

      Sil
  2. Rengi çok güzel..tam yazlık cıvıl cıvıl

    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. birden 6 parça eteğe bir aşk duydum ki anlatılmaz:)
    hemen ananeme göstereceğim:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. lacin çok yakışmış güle güle giy :) ben sana aslında bu sheinside gibi sitelerden nasıl alışveriş yaptığını sormak istiyorum. kıbrısta yaşadığım için bana biraz zor. türkiyedeki tanıdıklarıma kargolamayı düşündüm ondada gümrük meselesine takıldım. türkiye gümrük uygulamıyormu yada belirli 10 parçadan fazlasına kısıtlama? sen nasıl yapıyorsun lacin bilgi verirsen çok sevenirim.
    teşekkürler... http://dikisvediy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıbrıs gümrüğü hakkında hiç bilgim yok. Benim şu ana kadar hiç takılmadı yalnız bir kere postacıya kapıda cüzi bir gümrük ücreti ödedim (ilk defa başıma geldi geçen gün).Çok yüksek meblağ almamak gerekiyor yine de.

      Sil
    2. Laçin ben de bir iki defa gümrüğe yakalandım ama kesinlikle kapıda postacıya ücret ödeme durumu olmadı, ben gidip gümrüğe fatura gösterip ürünlerimi aldım,ücreti de gümrükte ödedim, postacııya gümrük bedeli ödeme olayını ilk defa duyuyorum, iyice emin olsaydın, sana fatura veya herhangi bir belge gösterdiler mi?

      Sil
    3. ondan çözemedim ben de durumu. İşyerinde çok sıkışık bir zamandaydı, çok da cüzi bir para söyledi. Sormadım o yüzden.
      Ama böyle bir şey yaşayanı daha önce ben de duymadım.

      Sil
    4. kıbrısta takılıyor. birkeresinde mallarım için ödediğimden daha fazla gümrük ödemiştim o yüzden gerek limango gerek trendyol dan alışveriş yapınca istanbuldaki yeğenlerime gönderiyorum onlar fatura ve etiketlerini söküp 10 parçayı toplamda aşmaycak şekilde kargoluyor. türkiye için aynısı geçerliyse yandık demiştim ama orda şartlar daha iyi... çok teşekür ederim lacim yanıtın için:)

      Sil
  5. bana da diker misin :)
    kumaş secimi de çok güzel. sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. laçin yıllardır arayıpta bulamadığım moda ikonum sen oldun. biliyormusun senin üzerinde gördüğüm herşey bir anda benim için çok anlam kazanıyor. çok şükürki bende dikiş dikiyorumda sendeki parçaları edinebiliyorum. tek hayalim assosta seninle karşılaşmak.ne giysen çok ama çok yakıştırıyorsun.

    YanıtlaSil
  8. lacin çok yakışmış güle güle giy :)
    http://www.kissydress.com.au/formal-dresses-2012-2013

    YanıtlaSil
  9. Rengi çok güzel


    http://www.kissydress.com.au/formal-dresses-2012-2013

    YanıtlaSil
  10. Ayakkabınız çok güzelmiş güle güle giyin :) fiyatını öğrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil
  11. Harikaa. Çok yakışmış size güle güle kullanın. Yeşil modele de hayran kalmıştım zaten:)

    YanıtlaSil
  12. Harikaa. Çok yakışmış size güle güle kullanın. Yeşil modele de hayran kalmıştım zaten:)

    YanıtlaSil
  13. Laçin Hanim,su yesili eteginiz,dugunde giydiginiz o kombininize ve uretkenligine hayran olup sizi takip etmeye basladim.Bloglari takip etmeme siz vesile oldunuz.Son donemdeki kombinlerinizi ozellkile begeniyorumikat desenli eteginiz gibi...Ancak benim favorim ejderha deseni cizdiginiz,el emegi goz nuru eteginiz.Takibe devam...(Zuleyha)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.