Cuma, Temmuz 26, 2013

Beyaz Günler

 
Bu kadar uzun zamandır yazmayışımın sebebini twitter ve instagram' dan takip edenler biliyor aslında. Bu hafta başında bir süredir düşündüğüm şeyi yapıp işten ayrıldım. Daha çok kısa zaman olmuştu başlayalı ama hiç düşünmediğim şeylerle karşılaştım ve huzurumun bozulduğunu farkedip bir karar verdim. Yenisi için beyaz bir sayfa açtım.
İşten ayrılmamın ardından, önce Nil' in hastalığı bir gün sonra da eşimle benim kolumuzu kıpırdatamayacak halde yatak döşek yatmamız dolayısıyla da yeni toparlanabiliyorum. Bir şey geçti gitti diyorum, bir daha uğramasın.

 
elbise-sheinside / ayakkabı-zara / şapka-h&m / gözlük-chicnova

21 yorum:

  1. Geçmiş olsun Laçin hanım. İş hayatı bütün düzeni bozup yeniden yapmanız gereken bir sürece sokuyor insanı malesef. Helede özel sektörse eğer. Kaldıki iş yerinde yaşanan türlü sıkıntılardan bahsetmeye gerek bile yok. Standart ve klişe. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

    YanıtlaSil
  2. laçincim geçmiş olsun en başta. çok haklısın ve iyi yapmışsın. bende aynı kararsızlıktayım. işe seninle aynı dönemde başlamıştık.efe'nin bana ihtiyacı var eşiminde 17:30 da evde olması benim 20:30 da evde olmam hepsi sorun üstüne birde hamileliğim bende işten ayrılacağım herhalde. mesleğin zorluğu kişiye özel bir yapıda olması ve iş yerindeki fikir ayrılıkları valla bıktım inan. senin adına mutlu olman dileği ile. unutma allahın verdiği bir boğaz onuda aç koymaz. kendine ve nile iyi bak sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir özel sektör gerçeği daha. Özel sektörde çalışıp ortamından memnun olan insan tanımadım daha. İşten başka herşeyle uğraşan bu gereksizlere Allah akıl fikir versin. Sizede Allah kolaylık versin sizede Fikriye hanım

      Sil
    2. Öncelikle Laçin hakkında hayırlısı olsun..Ben de özel sektör de çalışıyorum ve bazen çıldırcak gibi oluyorum psikolojik destek almayı planlıyorum, işten ayrılmayı göze almıyorum tekrar iş arama sürecini de yaşamak istemiyorum..

      Sil
  3. EVET EVET BİRDAHA UĞRAMASIN :)
    ZARA BABETLERE BAYILDIMMM AMA BULAMADIM BUNLARDAN MALESEF GÜLE GÜLE GİY:)

    YanıtlaSil
  4. evet evet uğramasın:)
    zara babetlerine bayıldımmm ama ben bulamadım bunlardan malesef, güle güle beyaz günlerde giy:)

    YanıtlaSil
  5. ah ahhhhh çalışmak ya da çalışmamak işte bütün mesele bu :)
    hepimiz doğru kararlar vermiş olalım. Hiç pişmanlık olmasın hayatımızda...

    Geçmiş olsun bu arada. Yuva sezonu hastalık sezonu derler, demek size de uğramış :)

    YanıtlaSil
  6. Herşeyin hayırlısı.Ayakkabıya bayıldım ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok Çok geçmiş olsun. Sizi her daim iç açıcı pozlarla ve yazılarla görmeyi diliyorum. Hastalık, huzursuzluk hep sizden uzak olsun. Çalışma hayatı çok yıpratıcı, dilerim beyaz sayfanızda güzel insanlar çıkar hep önünüze. Günlerdir beklediğim bu post içimi açtı:)

    YanıtlaSil
  8. simple but beautiful! i love your dress!
    http://www.kissyaustralia.com/one-shoulder-formal-dresses

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun.Umarım gerçekten mutlu olacağınız ve sizi tatmin eden bir işiniz olur.Ben kendim için her gün böyle dua ediyorum.3 sene boyunca ömrümden ömür götüren bir işte çalıştım.Ayrılalı uzun zaman oldu ama hala bazen rüyalarımda orada çalıştığımı görüyorum ve rüyamda bile o stresi,korkuyu yaşıyorum.Şimdi işsizim ama orada olmadığım için şükrediyorum.Sağlığımız yerinde olsun her şey hallolur.

    Nazlı

    YanıtlaSil
  10. işten ayrılma lüksün olduğu için çok şanslısın.. keyfini çıkar :)

    YanıtlaSil
  11. Geçmişler olsun..iş için ise sağlık sorularından sonra hibçişi denmez dimi .. hayırlısı olucaktır mutlaka.. yeter ki sağlık yerinde olsun :)

    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  12. çok geçmiş olsun. iş konusunda belki böylesi daha hayırlıdır aileniz için.

    YanıtlaSil
  13. aslinda pek uzulemedim cunku harika dikislerine daha fazla zaman ayiracaksin biz de gorucez

    YanıtlaSil
  14. geçmiş olsun :(
    artık kendi işini açmalısın ...

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun laçin hanım. işten ayrılmanıza hiç üzülmedim. daha evvel dediğim gibi iş her zaman olur. nile kocaman öpüücükler sağlıcakla kalın....

    YanıtlaSil
  16. Önce çok geçmiş olsun, sonra ise hayırlısı olsun diyeyim. İş hayatında huzur ev kadar önemli çünkü zamanımızın çoğu orada geçiyor. Umarım çocuk konusunda anlayışı, iyi insanların olduğu daha güzel bir işin olur. Nil'i öperim

    YanıtlaSil
  17. Allah bir kapı kapatır bir kapıyı açar. Allah hayırlı kararlar almayı nasip etsin cümlemize inşallah. herşey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  18. Allah bir kapıyı kapatır birini açar. Allah hayırlı kararlar almayı nasip etsin cümlemize inşallah. herşey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  19. sen ne kadar güzel ne kadar tatlı ne kadar şeker bir şeysin yaaa :) hele o kızın o nasıl bir cadı ne tatlı bi şey yaaaaa :)

    neysee inşallah gönlünce bir iş bulursun.hastalıklar içinde çok geçmiş olsun diyorum.ayrıca tarzını ve saçını çok seviyorum :)

    sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.