Pazartesi, Mayıs 28, 2012

Nil Yeşili Bluz Nane Yeşili Etek


Bir önceki yazımda bahsettiğim etek ve bluzu dün akşam arkadaşımızın düğününe giydim. Şansıma tam fotoğraf çekerken rüzgar çıktı, etekler ve saçlar uçuşuyor :)
Dün sabah bir de altın rengi kumaştan küçük bir portföy yaptım, evdeki portföyler hep taşlı-boncukluydu buna pek uymayacaktı.
Bir de bluzun kalıbını soranlar olmuştu, Burda pratik dikişteki (son sayı) modelin kol oyuğu ve yaka parçalarını yapmadım, ortaya böyle birşey çıktı.

38 yorum:

  1. Çok şık olmuş, renkler harika!!

    YanıtlaSil
  2. Çok hoşsun laçin. Seni okudukça keşke bende dikiş dikmeyi bilsem diyorum. Hoş ne zamanım ne sabrım var.

    YanıtlaSil
  3. Bu renk size çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  4. renkler cok uyumlu ve cok hos olmus,sanada cok yakismis ;) güle güle giyin

    YanıtlaSil
  5. Renkler süper, çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  6. nefis görünüyorsun gerçekten =) bluzun kollu halini diktik biz de haftasonu kalıbı güzelmiş çok şık oldu, bir de senin yaptığın gibi kolsuz dikmek lazım gerçekten harika olmuş ;)

    YanıtlaSil
  7. bu renkler çok yakışmış ayrıca modelde çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  8. muhteşem olmuşun Laçin ,saçların cok modern duruyor bıkmıştık düğünlerdeki klasık uzun saçlardan ve topuzlardan harikasın:)

    YanıtlaSil
  9. Çok yaratıcısınız, çok şık olmuşsunuz, çok da yakışmış. Sizin yaptıklarınızı takip etmek çok keyifli. Her gün acaba bugün ne dikmiş,ne yapmış diye merakla bakıyorum bloğunuza:)

    YanıtlaSil
  10. gercekten harikasiniz masallah renklere bayildim size cok yakismis

    YanıtlaSil
  11. dikişe başladığımdan beri idolümsün... çok güsel görünüyosun lacin , hızına ve enerjine hayranım anneliik ve dikiş hepsi bi arada ..

    YanıtlaSil
  12. Laçin çok güzel olmuş.Renkler çok harika.Çok başarılı bir dikiş olmuş sana da çok yakışmış.Ellerine sağlık.Sen çok zayıfsın aslında ama basen kısmını biraz geniş göstermiş sadece.

    YanıtlaSil
  13. Ay ben seni yeriimmm ne güzel olmuşsun, saçların da ayrı güzel, diktiklerin de ayrı güzel... 41 kere maşallah

    YanıtlaSil
  14. çok şık olmuşsun. saçlarında böyle süper olmuş.

    YanıtlaSil
  15. Az önce yazdım ama silindi sanırım, uzun zamandır sessiz takipçilerinden biriydim ama bu yazıya ve fotolara sessiz kalamadım :) çok güzelsin çok güzel dikmişsin üzerindekileri, bayıldım bayıldım..

    Sevgiler.
    Nilpotuda öperim :)

    YanıtlaSil
  16. Seni gördükçe dikiş bilmediğim için kafamı taşlara vurasım geliyor. Kursa gitmeyi çok istiyorum ama maalesef çalışan insanlara saati uyan bir kurs bulamadım İzmir'de; hep ev hanımlarına yönelik:( Bu kıyafetine de bayıldım, daha öncekilere olduğu gibi:)

    YanıtlaSil
  17. önceki gün parçaları tek tek yayınladığında kemerin nasıl olacağını hiç düşünememiştim ama gerçekten de çok çok güzel olmuş hepsi bir arada. keşke ben de dikiş bilsem diye düşünüyorum yazdıklarını okudukça. felaketle sonuçlanan bir denemem var bu konuda ama bir kere giydim diktiğim yeleği o da diktim diye yani. ne yazık ki burdanın falan tasvirlerini anlamıyorum çünkü dikişle ilgili tek bilgim düğme dikmekte kalmış. ama öğrenmek istiyorum ve işlerimin biraz yavaşlamasını bekliyorum ki adam gibi oturup araştırıp öğrenebileyim diye.

    YanıtlaSil
  18. Bayıldımmm.
    Elinize sağlık, çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  19. renk uyumu, saç, kemer.. hepsi güzel olmuş :) güle güle giy, ellerine sağlık.. bir de sana her şey çok yakışıyor sevgili laçin.
    ben de seni gördükçe keşke dikiş bilsem diyorum :)
    sevgiler, aynur.

    YanıtlaSil
  20. Harika olmuş laçın çok yakışmışş..Özellikle bluzuna bayıldım
    Ya birşey anlatçam ama gülmeyin sakın..Burda dergisi dedin de aklıma geldi..Dikiş dikmeyi bilmem ama Burda dergisi alırım arada :P geçenlerde boş bulundum çocukta yanımdaydı Burda dergisini aldım ama içinde patron yok ve poşetsizdi..eve gelince farkettiğim bunda bişi eksik diye :)..Şimdi ben onu napıcam bilmiyorum mayıs ta bitti oda öyle elimde kaldı..Gidip geri versem nası ispat edicem..Zaten kabahat onlarda o dergileri öyle satıyolar..Ne tuhaf bi milletiz ki dergilerin patronlarını çalmaya tenezzül ediyoruz :(

    YanıtlaSil
  21. bu arada Laçin seni dış mekanda sürekli kim çekiyor?? kime poz veriyorsun böyle güzel güzel :)

    YanıtlaSil
  22. sevim özerli doğan28 Mayıs 2012 17:45

    cok güzel olmuş bayıldım özellikle bluz un arka kısmı harıka olmuş ...

    YanıtlaSil
  23. renkler ve siz harikasınız güle güle giyin.Portföyü kalın kumaş kullanıp komple kalın telaylamı telaladınız.sizde görünce portföy dikme hevesi geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet astarı da aynı kumaştan yapıp dok telayla kalınlaştırdım.

      Sil
  24. çok güzelsin yav:) isim:deva...yayınla bunu:)))

    YanıtlaSil
  25. Yok yok olmayacak.Sizin blogunuzu biraz daha takip edersem bende dikiş öğrenmek zorunda kalacağım. Ellerinize sağlık manken güzel, elbiseler güzel denilecek tek şey MAŞALLAH..

    YanıtlaSil
  26. Çok güzelsin Maşallah.Kıyafetlerinden daha güzel.Ama herşeyi çok iyi taşıyorsun oda bir başarı.Blog adım değişti ben Seda.

    YanıtlaSil
  27. sadece nilpot için değil,kendin içinde nazar boncuğu iliştir resimlerine...maşallah harikasın...

    YanıtlaSil
  28. izmirden burcu28 Mayıs 2012 23:35

    tütütütütü maşallah:)öncelikle bir insana kısa saç bu kadarmı yakışır,bir insan bu kadarmı becerikli olur harikasın,birde bebeğin var bravo laçinciğim.aynı takımdan bende istesem:)))

    YanıtlaSil
  29. Çok yakışmış ve maşallah diyorum nazar değmesin :))

    YanıtlaSil
  30. Portföy çok kolay aslında yarım saatlik falan bir iş, paylaşırım yapımını.
    kuaföre gitmiyorum, çok rahat kullanımı saçımın.

    YanıtlaSil
  31. Çok yakışmış, renklerin uyumu da harika olmuş güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  32. Merhaba Lacin.Uzuun bir suredir blogunu takip eden sessiz bir okuyucuyum ama yeter dedim:)Londra'da yasiyorum ve fashion uzerine bir kursa gidiyorum.Diktiklerin de sende supersiniz.Yesil favori rengim.Super bi konbin olmus tekrar tebrikler.

    Arzu oz.an.

    YanıtlaSil
  33. model zarif, renkler muhteşem ötesi, kombin harika içindeki de :D
    bayıldım...

    YanıtlaSil
  34. laçin hanım merhaba.. epey zamandır sessızce ızlemekteyım sızı :) neredeyse sayenızde bır dıkıs kursuna gıdecek kıvama geldım :) duğme bıle dıkemeyen bırı olarak bu merakım benı sasırtmaya basladı.. bu elbıseyı gördukten sonra kıskanclığım tavan yapmıs olmalı kı, ılk kez yorum bırakıyorum sıze.. saclar, elınızden cıkanlar, mınık nıl :) hersey super.. tebrık edıyorum sızı..

    sevgıler
    fıdan

    YanıtlaSil
  35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.