Cuma, Kasım 02, 2012

Üç Renk Kuralı


Renkle haşır neşir olanlar daha iyi bilir, birçok yerde "üç renk" çok daha iyi sonuç verir. Eğer renkli giyinmek istiyor ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız üç renk kullanmayı deneyin. (Siyah ve beyaz renk olarak adlandırılmadıkları için onlar genelde sayılmaz) Benim bu kıyafetimde de üç renk var gri, kahverengi ve turuncu.
Bu annemin bana seneler önce verdiği bir tavsiyeydi; geçenlerde burada da benzer şeyi okuyunca aklıma geldi, paylaşmak istedim.


Triko ve etek-Kadıköy Çilek Sokak (mağaza adına bakmadım maalesef) / botlar-deichmann / çanta-house bags(markafoni) jel eyeliner- inglot :)

11 yorum:

  1. Aynı eteği bugün ben de gördüm hatta senin diktiğin penye çizgili etekten de vardı aynı dükkanda ;) Çok yakışmış sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çizgiliyi de gördüm :) teşekkür ederim.

      Sil
  2. Laçin Hanım kıyafetiniz çok hoş, keşke o çantayı markafoni'de ben de görseymişim:) Sorum başka ama jel eye-liner'dan memnun musunuz? göz kalemi gibi kolaylıkla kullanılabiliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben rahat kullanıyorum, Mac' in kesik uçlu fırçasıyla oldukça kolay sürülüyor. Göz kaleminden biraz zor belki ama likit eyeliner dan kolay :)

      Sil
  3. Mantıklıııı .... :)))

    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Botu beğendim trendyolda 119 a gördüm Deichmann daha mı ucuz acaba?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, eteğiniz gerçekten çok hoşuma gitti hangi mağaza olduğunu hatırlayan bir takipçiniz olursa lütfen yazabilir mi. Bu üç renk kuralını kesinlikle dikkate alıp uygulayacağım. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. özlem yılmaz4 Kasım 2012 22:30

    Laçin bu botları mağazada göremedim bu sezonun mu?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.