Pazartesi, Kasım 12, 2012

Hafta Sonundan


Bu yazımdaki deri eteğimi giydim. Her şeyle giyilebilecek bir etek oldu, sade ve anahtar parçalardan.
( Kazak Kadıköy Çilek sokak' tan)


Aynı gün annemlere, karşıya geçmiştik. Ancak annemlere gittiğimizde H&M e bakabiliyorum, açamadılar ki Anadolu yakasına :( Bayramda Nil' e yaptığım alışverişte hediye çeki vermişlerdi, onları kullanmak için bakındım. İndirime girmiş olan bu jean gömlek ve triko elbiseyi aldım.
 
 
Pazar günü ise büyük bir cesaret örneği göstererek İkea' ya gittik. Ve o curcunada Nil' in odası için expedit kitaplık alıp çıkabildik. Alttaki pembe kutular da İkea' dan, evde vardı. Oyuncakların bir kısmını topladı. Büyüdükçe eşyalarının artacağını düşünürsek boş kalan yerler de kısa zamanda dolacak :)
Bu arada ilk fotoğrafta Nil' in masası da var. Aslında o da yeni değil de bu amaç için kullanmıyorduk :) Yine ikea' nın lack sehpasını Nil' in artan duvar kağıdıyla kapladım (duvar kağıdı yapıştırıcısıyla) tablanın üzerine de aynı boyda şeffaf plastik örtülerden kestim. Böylece temizliği çok rahat oldu. Sandalye de vardı zaten.

5 yorum:

  1. Eteği merak ediyordum. Çok güzel durmuş, triko elbiseyi merak ediyorum şimdi de :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba!
    Lack sehpayı duvar kağıdı kaplamasıyla görmek isterdim.

    YanıtlaSil
  3. deri etekle salaş gri kazağa bayıldım. Deri etek kilit parça herşeyle harika oluyor ama bol kazaklarla ayrı bir güzel, çok yakış güle güle giyin:)))

    YanıtlaSil
  4. Bende İkea çocuk bölümünden ahşap masa sandalyelerden aldım ve çok memnunum. Bu lack masaların köşeleri çok sivri geldi bana benim oğlan evde çok koşturduğu için tehlikeli buldum. Zaten köşelere dikkat ede ede evim oval ofise dönecek yakında:)

    Çiğdem
    www.emzikzincirim.com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba her yazınızı ilgiyle çok uzun zamandır takip ediyorum ancak benimde bebişim olduğu için Nİl'e ilgili yazıları daha bir ilgili takip eder oldum :)) acaba bir yazıda Nilin en çok oynamayı sevdiği oyuncaklar neler yazabilirseniz bize de ışık olabilir :)) Raflardaki oyuncaklara gözümüz takıldı.
    Oyuncak almak seçmek bence deneyim işe yaramaz oyuncaklarla dolsun istemiyorum ev :)
    sevgiler kocaman

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.