Pazartesi, Kasım 26, 2012

Kiehl' s Aromatic Blends


Geçen hafta Kiehl' s yeni Aromatic Blends ürünlerini denemem için göndermişti, denemeye yeni fırsatım olduğu için ancak yazabiliyorum.
Aromatic Blens dünyanın çeşitli yerlerinden özel bitkilerinden hazırlanan vücut temizleyici, vücut losyonu ve parfümden oluşuyor. Dört farklı seri var,

Kyoto Japonya' dan Nashi Blossom&Pink Grapefruit (armut çiçeği ve pembe greyfurt) , Güney Fransa' dan Fig Leaf&Sage (incir yaprağı ve adaçayı), Fas' tan Orange Flower&Lychee (portakal çiçeği ve liçi), Uganda' dan Vanilla&Cedarwood (vanilya ve sedir ağacı).
Benim denediğim Nashi Blossom&pink grapefruit yani armut çiçeği ve pembe greyfurt serisiydi. Her ne kadar kendimi bu tarz ürünlerde hindistan cevizi-vanilya gibi kokulara daha yakın hissetsem de greyfurtun taze ve canlı kokusunu sevdim.
Vücut temizleyicisi ve losyonunu beraber kullandığımda vaat ettiği yumuşatmayı sağladığını gördüm. Ama yine de benim gibi kuru ciltler bir de duş sonrası vücut yağlarından kullanmaya ihtiyaç duyacaklardır. Normal ciltler için nemlendirmesinin yeterli olacağını düşünüyorum.
Bu ürünlerin en büyük özellikleri sülfat, paraben ve silikon içermemesi. Ayrıca çok nadir bulunan doğal özler kullandıkları için de fiyatları market ürünlerine nazaran pahalı. (250 ml vücut temizleyicisi 55 TL, 250 ml vücut losyonu 59 TL, 100 ml parfüm 139 TL)

Kullandığınız ürünlerin içeriklerine özen gösteriyorsanız ve kalıcı kokuları olan ürünler seviyorsanız Kiehl' s Aromatic Blends uygun bir alternatif olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.