Perşembe, Mayıs 17, 2012

Bir Kazak Birkaç Bileklik


Yeni bilekliklerim tanıdık gelebilir; pembe ve petrol mavisi olan zidaya' dan -bu yazımda beğendiklerimi yazmıştım-aynı gün sipariş verdim, ertesi gün ulaştılar ) bronz renkli olan ise lidyana.com dan anneler günü hediyesiydi.


Yeni açılan modagram' ı denedim bir de geçen gün, onlar da ertesi gün ulaştılar hemen. Bu kazaktan şu an trendyol' da da var, salaşlığını çok sevdim.


Bu Pieces bileklikler de modagram' dan, gece elbiseleriyle kullanmayı düşünüyorum.

14 yorum:

  1. önce hesi, şimdi de sen laçin :( Hobi işi için -bedavası dururken- para vermek hoş değildir ama bizim işyerinde blogspotlar yasaklı olduğu için takip edebildiğim wordpress sitelerinden bikaçtanesi de sizinkilerdi. Artık gün içinde sizinkilere girmeye devam edebilsem de fotoğrafları göremeyeceğim. keşke fotoğraflar için flickr falan kullansanız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı yerlerde de wp sorun çıkarıyordu, ya fotoğrafları göremiyorlar ya da yorum yazamıyorlardı. Her şirkerin yasakları farklı :)
      yer bitince flickr ı da kullanacağım ama büyük ihtimalle onları da göremeyenler yine olacak :(

      Sil
  2. laçincim kazak tam bana göre sabahta bakmıştım esasında :) fakat bedenden emin olamadım nasıl kalıbı? üstündeki kaç beden?

    YanıtlaSil
  3. Bileklikler çok güzeller:) gece kıyafetiyle kullancaklarını hep beğenmişimdir ama bir türlü cesaret edip alıpta kullanamadım.nedense herkese yakışmadığını düşünüyorum sanki banada yakışmaz gibi geliyor:) güle güle kullan laçin..

    YanıtlaSil
  4. Bileklikler harika, love yazanda gözüm var uzun zamandır ama bir türlü karar veremedim almaya.. Bütün aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah..

    YanıtlaSil
  5. laçincim ya sen wordpress kullaniyordun neden blogger a gectin?goruntu tamamen degisince dikkatimi cekti.hosting sorunlari falanmı oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son 1 senedir wordpress' teydim. Hem herşeyi paralı, hem de yorum kısmında sorunlar var. Taşıdım ben de buraya tekrar.

      Sil
  6. Merhaba lacheen hanım. Hayırlı olsun blogspota geçmişsiniz. Bileklik dosyası altına bir soru bırakmıştım, rica etsem yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba sizin paylaşımlarınızı merakla bekleyen sesiz takipçilerindenim...Bir şey soracaktım zidaya'da bende sipariş vericem ama sizin taktığınız mavi bileklik benzeri nasıl takılıyor her bileğe uygunmudur?metal kısım mı birleşme noktası yoksa dolayarak mı takılıyor?Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mavi bilekliğin metal kısmı mıknatıslı iki parçadan oluşuyor. Uzun bilekliği bileğinize dolayıp mıknatısla kapatıyorsnuz. Her bileğe uyacağını düşünüyorum. Ben boynumda da denedim, iki kere dolayınca kolye de olabiliyor.

      Sil
  8. Tam da kelepçe bileklik arıyordum :) Hızır gibi yetiştiniz hemen bakıyorum. bayıldım.

    YanıtlaSil
  9. BEN BAKTIM BUNLARA LAÇİN KALMAMIŞ MI BEN Mİ BULAMADIM :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.