Salı, Mayıs 15, 2012

Bileklik Dosyası



Yabancı bloglardan bize de yerleşen "arm party" trendi geçen yazdan beri benim favorilerim arasında. Benim uzun zamandır tek takabildiğim takı bilezik olduğu için belki de çok seviyorum kat kat takınmayı. Nil sağolsun, küpeme ve kolyelerime yapışıp çekiştiriyor ama bilekliklere bir tepki göstermiyor :))

Üste daha önce çektiğim fotoğraflardan bazılarını ekledim, bence ne kadar çok o kadar iyi. Yani "less is more"-az çoktur minimal akımı bu bileklik trendinde hiç geçerli değil.

Hem uygun fiyatlı hem de güzel olanlarını nereden bulurum diye soranlar için Zidaya.com' dan birkaç örnek seçtim. Siyah&altın temalı olanda metal ve deri varken, renklide ipler, deriler ve hem altın hem gümüş aksesuarlar var.

8 yorum:

  1. merhaba laçin hanım; bilekliklerinizi çok beğendiğimi belirttikten sonra bir şey sormak istiyorum :) sağ üstten 2.fotoğraftaki renkli bilekliği( arkadaş bilekliği deniliyor sanırım) ne tarz iplerle yaptınız? ben mumlu ip almıştım ama istediğim görüntüyü yakalayamadım.

    YanıtlaSil
  2. En çok beğendiğim şu fuşya renkli olan sanırım senin yaptıkların.

    YanıtlaSil
  3. Onu anchor mouline ile yapmıştım. Kanaviçe/goblen ipi diye geçer, en güzel sonucu o veriyor.

    YanıtlaSil
  4. merhaba laçin hanım, şu 4. fotodaki fosforlu pembe-turuncu renkte bilekliği hangi düğüm tekniğiyle yaptınız? Çantama kordondan sap yapmak için ne zamandır bu düğümü araştırıyorum ama hiç rast gelemedim, sanırım kendi yaptığınız bilekliklerde de böyle bir iş kullanmıştınız. Açıklar veya yöntemin adını söylerseniz sevinirim. İyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar da normal ikili düğümdü, kurdeleden yaptığım için farklı duruyor.

      Sil
    2. Anladım, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Peki elden kordon örebilmek için bildiğiniz bir düğüm var mı?

      Sil
  5. siyah & altın iyidir iyi :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel çok beğendim. Siyah- altın olan daha çekici duruyor tabi ;) Ben de istiyorum bunlardan. 4 , 5 ve 6. resimlerdeki bilekliklerin çok ilginçmiş.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.