Cuma, Kasım 04, 2011

Zara, Kırmızı ve Bayramlık

Daha önce de yazmıştım, benim çocukluğum hep özel günlerde annemin diktiği elbiseleri giyerek geçti. Doğumgünü, yılbaşı, bayram, hep bir bahane vardı yeni dikilmiş kıyafetleri giymek için. O yüzden benim için her özel günde yeni bir kıyafet giyilmeli, mümkünse de dikilmeli.

Nil' e kıyafet dikmeyi seviyorum, küçük ve çok ayrıntılı parçalar yapmadığım için çabuk da bitiyor çoğu zaman ama bu sefer gezinirken Zara' da bunları görünce almadan duramadım.

Kırmızılı ekose tunik-gömlek, altına kırmızı fitilli kadife şort. Baya büyük beden aldım ki bir kereden fazla giysin.

Bunları aldım ama sarı kalın penyeden bir elbise de biçtim, fermuar da bulursam onu da giydirebilirim. Tabii bunlar o zamana kadar iyileşeceğini düşünerek yaptığım planlar :))

Zara' da gezinirken bu botları gördüm. Fiyatı çok uygun gördüğünüz gibi. Koyu yeşil ve bej rengi var ama hiç rahat edemedim. Rahat ederseniz kaçırmayın derim çok güzel duruyorlar.

Kendime ise bir kırmızı elbise diktim. Sadece etek ucu kaldı. Tam parlak kırmızı, klasik bir model.



Bugün ise Nil sümüklü bir taraftar. Babasına hatıra olsun bu tulumlu fotoğrafı :)

Oynadığı Bebek kitaplarından. Bir süre önce başladım bunlara, oyuncaklardan çok daha fazla ilgi gösteriyor. Baya anlatıyor bunlarla oynarken.



 

 

9 yorum:

  1. çok güzel ya, tebrik ederim sizi

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun cnm. cicileri çok güzel. bende bu akşam zaradan bir şort alacam kıza. üzerine balıkçıl yaka bir kazak düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. Her zaman ki gibi farklı ve güzel seçimler..Güle güle giyinin.Nil onları okurken tatlı diliyle neler anlatmaya çabalıyordur kimbilir:) Yerim ben onun hayatı keşfetme çabasını...Oy minik.

    YanıtlaSil
  4. aman yarabbi, o cicişler pek bi tatlı, tabii nil tontişi giyince daha bi çekici olacak eminim! bayramın olmazsa olmazı bayramlık dimi ama!:) anne kız bir örnek olacaksınız, uyumu hayal ettim şimdiden... bu arada geçmiş olsun nil'e... huysuzlanmaları dönem deönem hep devam ediyor, tam oh bu hafta pek güzeldi, düzene girdik diosun bişi çıkıverio. çare olamadığın an ise işte üzücü olabilio. neyse tadını çıkartıyoruz hergünümüzün neticesinde, onlar herşeye değer... güle güle kullanın cicişlerinizi! sevgiler

    YanıtlaSil
  5. sonsuz dekorasyon4 Kasım 2011 16:08

    henuz çocuğum yok ama olursa en favori mağazamın zara çocuk bölümü olucağı kesin... şimdilik arkadaşlarımın çocuklarına hediye almak için giriyorum ve kendimi kaybediyorum:)) kombin çok tatlı

    YanıtlaSil
  6. Çok güzelmiş cicileri..
    Güle güle giysin...

    YanıtlaSil
  7. minisimofilis4 Kasım 2011 18:37

    Çok güzel.Güle güle giysin.Benim de 11 aylık bir canavarım var.O'na dair paylaşımlar için bir blog oluşturdum.Bakalım bu serüvenim ne kadar sürecek.
    http://minisimofilis.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Eminim çok yakışacaktır. Güzel günlerde sağlıkla giyer umarım. İyi Bayramlar bu arada.

    YanıtlaSil
  9. Niloş inşallah hemencecik iyileşir ... Bu cicişleri giyer bayram gezmelerinde salınır :) Gömleğe bayıllllldım ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.