Cumartesi, Kasım 19, 2011

Cuma-Cumartesi



Birkaç gündür pek meşguldüm. Özellikle dün ve bugün neredeyse hiç oturmadık.

Dün güneşli havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktık Nil' le, güzelce giydirdim onu. Mis gibi hava aldık, ev alışverişimizi yaptık geldik.

Akşamına arkadaşlarımızı ağırladık. Onlar için yemekler yaptım, sofralar kurdum.



Yarın akşam gideceğimiz düğün için Nil ve benim elbiselerimizi bitirdim. Benimki zümrüt yeşili, Nil' inki gül kurusu olacak.

Bugün de Nil' e araba koltuğu bakmaya çıktık. Birkaç modeli bizzat Nil' i oturtup denedik. Sonunda bu 9 kg dan 36 kg ya kadar kullanılabilen modelde karar kıldık, aldık. Ana kucağının kamburluğundan kurtulduk sonunda.

5 yorum:

  1. Merhaba, sitenizi cok uzun suredir severek takip ediyorum. Bebeginiz o kadar guzel, o kadar guzel ki, resimlerini her gordugumde insallah nazar degmez diyorum. Porselen bebekler gibi cok tatli, tam yemelik masallah. Allah nazarladan korusun diyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel 2 gün geçirmişsiniz maşallah nice güzel günlere..bense eşimin ailesi yüzünden çok zor günler geçiriyorum..cuma ve cumartesiyi düşününce kötü oldum gözlerim doldu...herneyse, Laçin, size sormak istediğim birşey var, bu konuyla alakasız olacak ama, doğum sonrası saç dökülmesinden muzdariptiniz, ben de 4,5 ay önce yaptım ve 3.aydan beri saçlarım dökülüyor malesef..zaten zayıf ve ince olan saçlarımı kaybetmekten korkar oldum..siz bi çare bulabilmiş miydiniz? tavsiyeniz varmı?

    YanıtlaSil
  3. oncelikle lutfen takilmamaya calisin uzuldugunuz seylere, bebeginiz kucuk sizinle beraber o da etkilenir. insallah halledilebilir seylerdir.
    sac dokulmesi konusunda ise benim de ayni 3. ayda basladi 8. aydan sonra ancak azalmaya basladi. hormonlarla alakali oldugu icin disardan yapilan mudahaleler maalesef ise yaramiyor :(

    YanıtlaSil
  4. merhaba,
    her zaman olduğu gibi,bıkmadan usanmadan çok tatlı Nil,maşallah süphanallah.
    ben de bebeğime koltuk arayışı içersindeyim.8 aylık ama biraz kilolu olduğu için 9-36 düşünüyorum.Hangi marka/model aldığınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. biz recaro young sport aldik. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.