Pazartesi, Ekim 10, 2011

Yağmurlu Günler Üst Dişler



Cumartesi yazdan kalma bir gündü, dün ise beklenen yağmur geldi. Yağmur, soğuk dinlemedik yine dışarılardaydık.

Bir önceki geceki uykularımız az olsa da karı koca yine de enerji toplamaya çalıştık. Nil' in iki hafta önce üst yan (ön değil, değişik işte) dişi patlamıştı. Şimdi de üstteki diğer üç dişi beraber geliyor. Hepsi birden bugün itibariyle patlamış durumda. Neyse ki cuma gecesi ağlayarak uyanmaları dışında iki gecedir biraz daha iyi. Artık rahatlamaya başladı sanırım.



Pazar günü Nil' i giydirdim, battaniyeyle sardım. Bir de pusetin yağmurluğunu takınca yürüyüşe hazır oldu kontes hanım. Evde o kadar sıkılıyor ki dışarıya çıkardığımda inanılmaz mutlu oluyor. Bir de tabii babaanne, dede, amca, yenge ve nine de vardı, bizimki mestti.

Açık havada baya uyudu. Temiz havayı çekti, kuzeniyle oynadı.

16 yorum:

  1. Lacin hanim mrb ben almanyadan yaziyorum, sizide hergun takip ediyorum, kizim seninkiyle ayni yasta ve ayda, bende cok sorun yasiyor ve bunaliyorum, calisamadigim icinde cok bunaliyorum. Ama kizima evde salincak kurdum kapiya bayiliyor ve hic inmek istemiyor, bidenemeni isterim bende bu arada islerimi yapiyorum. Salincak demirini kapinin arasina delmeden takiyorsun istersen bilgi veririm sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten dışarıyı çok seviyorlar..

    Yeni dişleriniz hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten biz bile evde sıkılırken ufaklık dışarı çıkınca mutlu olmakta çoook haklı :)

    YanıtlaSil
  4. saçların kazakla güzel olmuş:) çınar'ın da pusetinin yağmurluğu var da ben biraz huylanıyorum bebekler plastik soluyorlar sanki:( ne kötü.

    YanıtlaSil
  5. şu prensesi gördükçe bol kusmalı hamileliğimi bile unutup kız olacağını bilsem hemen bir tane daha yaparım diyorum...
    Maşallah küçük hanıma günleriniz hep böyle mutlu geçsin...

    YanıtlaSil
  6. Kısa süre kullandığım için bir sorun olacağını zannetmiyorum. Kısa bir yürüyüşten sonra pergolanın altında oturduk.

    YanıtlaSil
  7. Babaannesinin bahçesinde hamak var, ona bindirmeye çalışıyorum ama hiç hoşlanmıyor. Bize göre değil sanırım :(

    YanıtlaSil
  8. merhaba, hırkanı çok beğendim =) çillerinde çok yakışıyor,çok şekersin. bu arada sanırım 1 yada 1,5 yıl önce ümraniye carrefourda gördüm seni, gibi geliyor.bilmem gidiyormusun oraya.konuşmak istedim ama emin olamadım senmisin değilmisin diye. keyifle takip ediyorum..bebişinle mutlu günler...

    YanıtlaSil
  9. Laçinciğim ben seni hergün takip ediyorum yeni neler dikmişsin neleri gd yapmışsın diye merakla bekliyorum.10 ve 2 yaşında 2 çocuğum var,tecrübelerime dayanarak diş çıkartırken ''calgel'' diye bir ağrı kesici jel var çok rahatlattığını söyleyebilirim.o dönemlerin ne zor olduğunu bildiğimden söylemeden yapamadım.sana da kolay gelsin mutlu günler.

    YanıtlaSil
  10. Benimkininde 2 dişi patladı bu hafta. Gece hiç uyutmuyor , gündüz zombi gibi dolaşıyorum evde... Bu havalarda dışarı çıkartmışsın helal:)) ben korkuyorum vallahi

    çiğdem
    http://twinsetters.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. 1,5 ay önce kızım ön alt dişlerini çıkardı.Son günlerde hafiften bi huysuzluğu var.Acaba üst dişlerinimi çıkarıyor.Damaklarında bi belirti yok.Hasta mı yoksa diyorum.Üst dişleri ne zaman çıkar,altlarla zamanlaması nasıl bilemiyorum.Ah kızım konuşsanda neren ağrıyorsa söylesen.Sizin kızınızın alt ve üst arasında ne kadar zaman farkı vardı.Birde nasıl kahvaltı hazırlıyorsunuz.Kuruyemiş filan koyuyormusunuz kahvaltıya.

    YanıtlaSil
  12. Calgel yok da dentinox var bende arada surmeye calisiyorum ama dokundurtmuyor bile

    YanıtlaSil
  13. Hırka Lcwaikiki :)
    Gormus olabilirsin, bir ara cok gidiyordum. Hala da arada giderim.

    YanıtlaSil
  14. Her havada giydirip cikartiyorum. Bizim doktor "soguktan degil kirli havadan hasta olur cocuklar" der. Evde tikilmasin diye bir hava aldirmaya calisiyorum.

    YanıtlaSil
  15. Nil' in yaklasik 2 ay sonra cikti. Ust dislerde damaga degil dudaginin altina disetlerine bakin bu arada.
    Kahvaltısına koymuyorum ama iyi fikir peynirle falan verebilirim.

    YanıtlaSil
  16. Kolay gelsin sana lacincim dis cikarma donemleri cok zor geciyor..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.