Pazar, Ağustos 14, 2011

Az eşya

image

Bodrum' a gelirken büyük valiz almamak için o kadar az şey getirdim ki. Birkaç şort, birkaç tshirt ve birkaç penye elbise.
Geri kalan tamamen Nil' in eşyalarıydı: kıyafetler, oyuncaklar, bakım ürünleri, tülbent, ağız bezi ve bilumum ıvır zıvır. Ayrıca acil durumlar için ilaçlar, süt sağma ekipmanları gibi şeyler. Gerçi artık alıştım otomatik olarak yapıyorum valizi.


Aslında bu kadar giysi bütün yazı bile geçirir ama yapamıyoruz işte. Dolaplar hep dolu, bir de ben diktiğim için daha da doluyor. Hep veriyorum ama bir türlü az eşyayla yaşamayı beceremiyorum.


Giydiklerim yazlık giysileri; şort, tshirt, bir de sandalet. O kadar:)

3 yorum:

  1. sizi çok beğenerek takip ediyorum laçin hanım..diktikleriniz stiliniz harika.. imreniyorum bazen hem bu kadar güzel kültürlü ve bi okadar becerikli.. eşyalarınız verdiğinizden bahsetmişsiniz ölçülerimiz ayak nolarımız anladığım kadarıyla aynı ben çok durumu olan biri değilim işe gidip gelirken de malum giyinmek gerekiyor.. bende sizin gibi ucuz bişeylerden kimi zaman güzel stiller yaratıyorum.acaba rica etsem giymedikleriniz takmadıklarınız giymediğiniz pabucunuz varsa gönderebilirmisiniz kargo ücretini ben karşılarım bana olmayanaları burada ihtiyacı olanlara dağıtırım emin olabilirsiniz.şimdiden teşekkür eder başarılarınızn devamını dilerim....

    YanıtlaSil
  2. Istanbula donunce size bu mailden ulasacagim ozlem hanim

    YanıtlaSil
  3. çok çok teşekkür ederim ilginize.çok memnun oldum Allah evladınızla eşinizle nice günler yaşamayı nasip etsin sizlere.çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.