Pazartesi, Ağustos 01, 2011

Haftasonu

Bu haftasonu evde -yine- sıcaktan bunalınca kendimizi yollara attık. Uzaklara gittik bu sefer Forum İstanbul' a, taa Bayrampaşa' ya.

Bir şey almadım, H&M' den umutluydum orada bile bulamadım. Bu ara beğenemiyorum.



Pazar günü ise Nil için iki önemli şeyi aldık sonunda. Biri benim aylardır ertelediğim mama sandalyesiydi. Yerim yok diye erteleyip durdum. Aslında unnado' dan alacaktım, bekliyordum ama onlar da bir siparişte kullanılabilecek hediye çekini 3' e düşürünce bir esprisi kalmadı oradan almanın. Biz de gittik paşa paşa Chicco' nun Polly' sini aldık. Joker' de şu an %20 indirimli satılıyormuş, ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. Katlanınca diğer modellere göre daha küçük oluyor, o özelliğini sevdim.

İkinci almamız gereken şey ise tavan pervanesiydi. Evlenirken bizim odaya takmıştık, yazın çok rahat ediyorduk. Nil' in odasında burada anlattığım benim süslediğim avize vardı ama "estetik mi işlev mi" nin sorusu benim için hep "işlev" olduğundan onu söktük yerine aldığımız pervaneyi takacağız. İnşallah artık geceleri rahat uyuyacak. (Bir sitede oturduğum için maalesef klima takamıyoruz bu arada, böyle şeylerle çözmeye çalışıyoruz :(

Nil' in dış kaşıma işleri tam gaz devam ediyor. Alttaki ikinci diş de çıktı sayılır artık. Diş kaşıma zımbırtıları kesmiyor bazen, ne bulsa onu atıyor ağzına. Ben baştan beri çok pimpirikli bir anne olmamaya çalıştım, o yüzden biraz da mikroplarla tanışmasında fayda olduğunu düşünüyorum :)

8 yorum:

  1. Sevgili Laçin sana ve kızına bayılıyorum. Nil'in güzel fotolarını koymuşmusun diye her gün bakıyorum. Bu arada çok becerikli olduğunu söylemeliyim.Ve anneliği paniklemeden marifetle yaptığın için tebrikler. Onu mutlaka çok iyi yetiştireceksin. (Bunu kızını büyütmüş bir anne olarak hissettim) Selamlar.

    YanıtlaSil
  2. merhaba, biz de kızımıza chicco nun polly sini aldık, memnunuz.
    mikroplarla tanışma konusunda da sizinle aynı fikirdeyim.
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Tavsiyem yeşil soğan benim bebikim herseyi ağzına sokuyor meyveleri eksiterek alırken soğana bayıldı hafif yanması kaşıntılarını rahatlatıyormuş elindenn dusmuyor soğan kokulu kuzu ;))denediniz mı?ay klima takılmıyor mü tuhbizim sitede şükür sorun yok yoksa kuzu sıcaktan uyuyamiyordu inşallah nilosunuz rahatlar.. mama sandalyesi fisher price...amazon dan aldım inanılmaz harika ve rahatlık gercekten...sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Maşaallah çok tatlı. Hayırlı olsun mama sandalyesi ve de dişleri :)

    YanıtlaSil
  5. laçin saç bandın çok güzel.sana çok yakışmış.ben çok sevmeme rağmen bir türlü kullanamıyorum.

    YanıtlaSil
  6. ÇOk tatlı olmuş. Maşallah. Pinpirikli anne olma konusunda size katılıyorum. Oğlum her düştüğünde komplike birşey yoksa, birşey olmaz anneciğim derdim. Ellerini silker kalkardı. :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Laçin ,
    Fırsat buldukça takip ediyorum seni.
    Yaz sıcakları ve oturulan siteden dolayı klima taktıramama sorunu bende de vardı.
    Dış ünitesiz montaj gerektirmeyen mobil klimalardan aldım. Fiyatı yaklasık 700tl civarında. Tek gereksinimi odanın içerisinden aldığı sıcak havayı dışarıya aktaracağı boru için camda 15cm çapında bir delik açılması. 3 gün oldu alalı ve oldukça memnunum. Çılgın yaz sıcaklarında serinletici bir çözüm oldu.
    Bu arada Nil büyüdükçe daha mı cimcime oluyor ne :D Maşallah Allah nazardan saklasın;)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba laçin,

    2007 demi izlemeye başlamıştım seni tam hatırlayamıyorum :)

    evlenmeden önceydi ama onu biliyorum. evlendin, işe girdin, çıktın, tv lere çıktın, şimdi uzman tv ye anlattın, bir çocuk sahibi oldun vakit ne çabuk geçiyor değilmi. edi nin bloğu vardı o zamanlar bıraktı tekrar başladı

    bu zaman diliminde benimde bir oğlum oldu ( şuan 13,5 aylık) ve senden ve izlediğim diğer birkaç blogdan hevesle bende blog yazmaya başladım :) acemi blogcu

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.