Perşembe, Ağustos 04, 2011

Gözetleme Kulesi

Seyahatlerde bavulumuzun demirbaşı bu telsiz. Özellikle Assos' ta Nil' i üst katta yatırıp alt katta oturduğumuz için çok kullandım. Hem sesli hem görüntülü olması da çok işe yaradı. Bizim minik çok deli yattığı için bazen kolunun üstünde kalabiliyor, düzeltmek gerekiyor. En azından böyle odasına girmeden görebiliyorum ne durumda olduğunu. Bu telsiz de kızımın kuzeninden kalma bize, böyle şeyler elden ele kullanılabiliyor.

Yalnız bir kötü tarafı var ki evde kullanamıyoruz. Kablosuz internet ağları ve diğer sinyaller parazit yapıyor :(

6 yorum:

  1. ay çok süper bişimiş bu arkadaşım hamile kesinlikle önermeliyimmmm

    YanıtlaSil
  2. Bebek telsizlerinin çok gelişmiş-dijital- olanlarının çokta sağlıklı olmadığını okumuştum nette. Evde çalışmaması bence daha iyi olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. resimden gördüğüm kadarıyla kan damlası olarak ferrosanol kullanıyorsun.bunun tadına baktın mı bilmiyorum ama paslı demir gibi çok kötü.ben bütün ilaçların tadına bakıyorum.bunu istemiyordu benim oluşum o yüzden değiştirip ferrum fort aldık. tadı çok güzel. nil bunu sevmiyorsa deneyebilirsin.

    YanıtlaSil
  4. evet onu kullanıyorum dediğin gibi demir tadı var.
    alıyor bir sorun yok

    YanıtlaSil
  5. Muhtesem bisey bu goruntulu telsizler.bizde weewell'inkini kullaniyoruz elimi kolumyz gibi oldu bir yere oturmaya gittigimde bile yanima aliyorum boylece 10 kere kalkip kalkip bakmak zorunda kalmiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    ende şu ara telsiz almayı düşünüyorum.Evimizde her daim kablosuz internet bağlantısı açık.
    görüntülü almayı düşündüm ama sizin yazıız kalmış aklımda, o yüzden direk dijital ama sadece ses mi alsam diyorum? Halen kullanamıyor musunuz? boşu boşuna 250-300 tl daha fazla para vermek istemiyorum sanki..
    Analog değil de dijital bir sadece ses telsizi mi alsam? ne tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.