Salı, Haziran 22, 2010

Philips Saç Şekillendiricileri Tanıtımı

Cumartesi günü gittiğim organizasyonun profesyonel fotoğrafları henüz bana ulaşmadı ama kendi çektiklerimle yetinip paylaşmak istedim. Ortaköy' ün en sevdiğim mekanında, House Cafe' de gerçekleşti organizasyon. Philips ve iletişim şirketinin yetkilileri bütün organizasyon boyunca çok ilgililerdi.

Instyle dergisinin kapak fotoğraflarında saç tasarımını yapan İbrahim Zengin, bu sezonun saç modası ve bunları evde nasıl uygulayabileceğimizle ilgili bilgiler verdi. Ayrıca saç kesimleriyle ilgili hiç bilmediğimiz bazı püf noktalarını öğrendik.
Bundan sonra işin en eğlenceli kısmına geçildi, saç ve makyaj :)) İbrahim Zengin ve ekibi bütün davetlileri alarak bu sezonun gözde modellerini Philips ürünleriyle uyguladılar. Benim uzamakta olan biçimsiz saçımı bile oldukça iyi bir hale getirdiler. Bu arada saçımın onca işlemden sonra bile hala iyi durumda olduğunu öğrenmek çok iyi geldi. Sadece uzun zamandır kestirmediğim için uçlarında incelme varmış o kadar. Bu arada saç şekillendirmeyle ilgili oldukça önemli ipuçları da almış oldum.
Saçım yapıldıktan sonra makyaj bölümüne alındım. Makyajımı ise hiç uygulamadığım tonlarda, mürdüm renginde yaptılar, değişiklik oldu benim için. Ten makyajım oldukça kalındı çünkü daha önümde fotoğraf çekimi vardı :))


Fotoğrafı dergi kapağı şeklinde hazırlanmış posterin önünde çekiyorlardı, böylece hepimiz sırayla kapak kızı olduk :) Makineler dijital olduğu için benim fotoğraflar çekildikten sonra hemen baktım, güzel görünüyorlardı. Bana ulaşınca paylaşırım onları da artık. 
Ama genel olarak görünüm şuydu : 

Bu eğlenceli organizasyon için bütün Philips ekibine, İbrahim Zengin ve ekibine ve özellikle şeker Melis Hanım' a çok teşekkür ediyorum. 

9 yorum:

  1. Çok güzel olmuşsun laçin'cim, keyifli bir ortam gibi gözüküyor, çok sevindim senin adına :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. sevgili Laçin,saç ve makyajla ilgili anlatılan pUf noktaları bizimle de paylaşır mısın? sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  3. Saçlar, makyaj hepsi profesyonel ellerde.. düşünmesi bile güzel bir organizasyon olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Bende davetliydim ama başka programım var diye gitmedim. Keşke gelseydim, çok eğlenceli fotoğraflar :)

    YanıtlaSil
  5. Laaçinn elbise harika durmuş :))
    Satışa çıkarmıcak mısın bundan 1 inde tatile gidiyorum ve istediğim gibi bi elbise maalesef ki bulamadım :((

    YanıtlaSil
  6. son günlerde sanki ekstra bir güzellik gelmiş üzerinize bayan:)

    YanıtlaSil
  7. Bende tam bu üründen almayı düşünüyordum.Paylaşımında bu kararımı destekledi.Bu arada fotoğrafın çok güzel çıkmış.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Blogunu yeni keşfettim,paylaşımların gayet güzel..ve yüzün bana suna yıldızoğlu'nun kızını anımsattı..yasemin allen .. o da senin gibi çıtı, pıtı, narin ve güzel ;)

    YanıtlaSil
  9. selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.