Cuma, Haziran 04, 2010

İlik ve Mint Yeşili Anvelop Etek


Dikiş makinem artık düzgün zig-zag dikiş yapamıyor.
Dolayısıyla ilik açmam da mümkün değil.
Bu yüzden de sabahın dokuzunda kendimi ilikçide buldum. (sanki birkaç gün beklese ne olacaksa...) İlikleri bir güzel açtırdım. Ama biraz dar açmış maalesef, kapladığım düğmeler büyük geldi. Ben de gidip normal düğme aldım, rengi tam olarak tutmadı ama yine de idare eder diye düşünüyorum.
Daha ütüsünü yapmadım o yüzden oldukça kırışık. Bir de farkettiyseniz versiyon B' yi yaptım ben  :)) Aslında kolay olanı yapacaktım ama boyu kısa gözüktü ben de B' deki etek ucuna eklenen parçaları kullandım.
Büyük ihtimalle yarın giyer, fotoğraflarım.

6 yorum:

  1. rengi süper... bu yazda çok moda.. güle güle giy.. resimlerini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. ellrinize emeğinize sağlık, çok güzel bir renk ve çok güzel bir model :)

    YanıtlaSil
  3. Şu ilik derdi bende de var, normal zigzag dikişi gibi yapıyor benim makinamda, yarınki fotoğrafınıda merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık çok güzel olmuş az kaldı tatile bende dikicem bu cicilerden

    YanıtlaSil
  5. bence düğmenin rengi olmuş...hiöç yoktan iyidir dimi:)...aslında ilikçiye gitmek iyi fikirmiş çünkü herşeyini dikip en son iliğe geldiğimde delirmiş oluyorum -biri benim gibi sabırsız insanlara dikiş dikmeyi yasaklamalı aslında:)- ve ilikler ya çok çirkin oluyor ya da yanlışlıkla kesiyorum diktiğim yerleri:)...eline sağlık bu arada:)

    YanıtlaSil
  6. bu renkle bır turlu barısamıyorum ben bana hep eskıyı hatırlatıyor ama emınım sana cok yakısıcaktır acık renklerıde koyu renklerıde cok ıyı tasıyorsun..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.