Pazartesi, Ağustos 08, 2016

Pötikare Elbise


Bu yaz İstanbul-Assos arası mekik dokumakla geçiyor. Nil babaannesiyle beraber yazlıkta kalıyor bir aydır, biz de her cuma akşamı yola çıkıp Assos' a gidiyoruz, pazar günü de İstanbul' a dönüyoruz. Altı hatta yedi saat süren yol baya yorucu oluyor ama yapacak bir şey yok, eylülde okul açılana kadar yaz için tüm planımız bu şekilde. 
Hafta içi işler oldukça yoğun, şantiyedeyim bir süredir. Bizim işin şantiye kısmı sıkıntılı ve yorucu ama buna rağmen beklemediğim kadar zevkli olduğunu da söylemem lazım. Çizimler gerçeğe dönüştükçe çekilen sıkıntıya değiyor.

Hafta içi şantiye kıyafetim sadece kargo pantolon ve üzerine bol bir tshirt ten oluşuyor. O yüzden hafta sonları az da olsa feminen olmayı -en azından hafta içi stilime göre- seviyorum. Günlük elbiseler uygun boy ve modelde seçildiğinde şehir içinde çok kullanışlı oluyor. Tatil için ise tek parça oluşu sebebiyle yer kaplamıyor ve "kombinleme" sıkıntısından kurtarıyor. Bu elbise de yazdan ziyade sonbahar için de uygun olabilecek bir parça bence, tam spor ayakkabıyla günlük gezme elbisesi. 





Bu arada yakından çok fotoğraf olmasa da belli oluyordur, sonunda seyrekliğinden yakındığım kaşlarımı yaptırdım. Microblading yöntemiyle boşlukları doldurttum. Henüz kabuklar tam dökülmedi, o yüzden oldukça koyu duruyor. Birkaç güne tam olarak oturunca son halini ve işlemi merak edenler için paylaşırım. 


elbise-zaful / ayakkabı-adidas superstar

2 yorum:

  1. gercekten cok rahat ır elbıse saglıkla kullan bende beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  2. Elbiseniz çok hoşmuş, salaş ve rahat ve şık... Anne olmak ne kadar zor dimi, ama ne olursa olsun onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Allah yardımcınız olsun sizinde ve tüm annelerin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.