Perşembe, Ağustos 25, 2016

Doğum Gününde Hangi Çiçek Alınır? (Özel Gün Çiçekleri)


Hangi özel günler için hangi çiçeklerin uygun olduğunu merak edenlerin dikkatle okumasını tavsiye ettiğim bu yazıda, istisnasız herkes için yılın belki de en özel zamanı olan doğum günlerini sevdikleriniz için daha anlamlı kılmak adına alabileceğiniz özel çiçeklerden bahsedeceğim.

Kiminin farkında değilmiş gibi davrandığı, kiminin haftalar öncesinden bütün arkadaş listesine duyurduğu, kiminin nostaljik takılıp hüzünlendiği, kiminin ise çılgınlar gibi parti yaptığı doğum günleri, kim nasıl kutlarsa kutlasın, herkes için özeldir. Eğer siz de bu özel günleri yakınlarınız için daha özel kılmak istiyorsanız, işte doğum günlerinde alabileceğiniz birbirinden hoş ve anlamlı çiçekler:




Kırmızı Güller :


Biraz klişe gibi olacak biliyorum ama şu bir gerçek ki kırmızı güllerin modası hiçbir zaman geçmeyecek.

Evet… Özel günler ve çiçekler var olduğu sürece, kırmızı güller de özel günlerde alınabilecek en
anlamlı çiçeklerden bir tanesi olacak ve bu doğum günleri için de geçerli. İster bir tane olsun ister
koca bir demet, kırmızı güller sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır.

Orkide : 


Orkide, bulunduğu ortamdaki herkesin dikkatini kolaylıkla çekecek, özel bir çiçektir. Şahsen uzun yıllar yaşayan ve her yıl bir – iki defa açan bu göz alıcı çiçeğe hayır diyebilecek birini tanımıyorum. Doğum gününde sevdiğinize bir orkide almak, ona sizin için özel olduğunu söylemenin en estetik yoludur.

Lisyantus Aranjmanı :


Eğer iddialı bir tarzınız varsa, pekâlâ iddialı bir çiçek de alabilirsiniz. Mor, pembe ve beyazın muhteşem uyumuyla iç açıcı bir görüntü sunan lisyantus aranjmanı; doğum günleri dahil birçok özel gün için uygun, anlamlı bir seçim olacaktır.
Papatyalar :
Neredeyse güller kadar popüler olan papatyalar, sevdiklerinize saf, temiz, içten bir sevgi gösterisi olarak sunulabilir. Dolayısıyla eğer doğum günü için hangi çiçeği alacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız, her zaman papatyaları tercih edebilirsiniz. Tabii alacağınız kişinin seviyor – sevmiyor falı bakmaması kaydıyla!
İki büyük şehrimize özel doğum günü çiçekleri için;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.