Çarşamba, Ağustos 17, 2016

Son Yazlıklar


Ağustosu da yarıladık ve ben yaz bitti gibi hissediyorum. O yüzden bu ara tam yazlık ne varsa onları giyme eğilimindeyim. Parlak renkler, elbiseler, yazlık çantalar en çok kullandıklarım.



Her ne kadar kasım doğumlu olsam da doğduğum zamanın pastırma yazına denk gelmesinden midir nedir bahar-yaz aylarını daha çok seviyorum. Enerjim daha yüksek oluyor kesinlikle. Kapalı havalarda tüm enerjim çekiliyor gibi hissediyorum, güneş yoksa hiçbir şey yapmaya halim olmuyor.

Yaz ile ilgili tek sorunum okulların tatil olduğu için kızımdan ayrı kalmak maalesef. Tabii yaz okuluna gitmesi de bir seçenek ama babaannesiyle yazlıkta, her gün denize girebilme şansı varken yaz okuluna vermeye de kıyamıyorum. Nasılsa bütün kışı yine okulda geçirecek. Bir aydan az kaldı diye kendimi avutuyorum. 





Yazın hasır çanta çok severim ama bu sene daha bir dikkatimi çeker oldu. Bu minnak da zaful' un bir sürü cici çantasından biri. Eğer hazır almak yerine kendiniz örmeyi tercih ederseniz çok yakında kendi ördüğüm iki çantayı paylaşacağım. Biri portföy çanta (bir tek kapanması kaldı) diğer ise hasır tabanlı kumaş büzgü çanta. Portföy çantanın üst kısmına şerit şeklinde deri tarzı bir materyal koyup fermuarla kapatmayı düşünüyorum; diğerinin kumaş kısmı altın desenli olacak, sapları ise hazır örme hasır saptan oluşacak.
Genelde örme çantalar için ince kağıt ipler kullanılıyor ama ben biraz sabırsız olduğum için daha kalın bir kağıt ip olan fibranatura raffia kullandım iki çantada da. Bu iple hasır şapka da örülüyor, tek kötü yanı çabuk bitmesi. Bir yumak genel olarak bir şeye yetmiyor. 


elbise-shein / ceket-mavi (eski)/ çanta-zaful / sandalet-steve madden(eski) / gözlük-eye connection

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.