Salı, Mart 10, 2015

Gap Baby YENİ Sezon Lansmanı


Geçen hafta perşembe günü GapBaby' nin yeni sezon lansmanı için Kanyon mağazasında kokoshanne, slingomom ve benimle beraber (tabii ki çocuklarımızla da) toplanıp bir etkinlik yaptık. Öncesinde de instagram' dan takip edenler görmüştür, duyurularımız olmuştu. 
#babygap hem babyshower hem de yeni doğum yapan anne ziyaretinde götürmek için hediyelerin seçilebileceği en güzel yerlerden biri. Bu sezon öne çıkan esprili bodysuit, tayt, tulum, tayt, önlük  emotions table adıyla yer alıyor. Ürünlerin üzerinde o günkü bebek modunu tanımlayan kelimeler (aç, kızgın, mutlu, gazlı :) gibi) var.
Bir de yenidoğan cildinin hassasiyeti göz önüne alınarak tasarlanmış organik yenidoğan koleksiyonu görülmeye değer. 



Etkinliğin ev sahipliğini blogger anneler olarak biz üstlensek de Gap' in çocuklar için organizasyonu o kadar başarılıydı ki en çok eğlenenlerden biri Nil oldu. Uzun süre baloncuk makinesinin çıkardığı baloncukları patlatma oyunuyla oyalandı ama en çok yapışkanlı pano üzerine çeşitli figürleri, kıyafetleri yapıştırıp kompozisyon oluşturmayı sevdi.


"Prenses saçı" isteğiyle Toni&Guy yetkilisi ablaya sardı. Kelebek kanatlı prenses olarak masada yer bulamayıp mağazanın yerlerinde panosuna devam etti.


"Hep sen beni çekiyorsun, biraz da ben seni çekeyim" diyen Nil' e fotoğraf makinesini tutturmaya çabaladım. Henüz pek başarılı değil :)


ceket-ben diktim / jean-Gap (geçen seneden) / botlar-choies / çanta-koton 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.