Çarşamba, Mart 11, 2015

Aylık Hobikutu


Hobikutu' dan daha önce bahsetmiştim. Hobi malzemelerine dair bir çok şeyi bulabileceğiniz, dekorasyon, mutfak ve kırtasiye bölümleriyle de alışveriş yapma isteği uyandıran bir online satış sitesi. Şimdi de aylık hobikutu üyeliği ile her ay çeşitli el işi projelerinin yer aldığı resmen bir hazine sandığı gönderiyor. El işinde maymun iştahlıysanız tam size göre. (Tabii ki kendimi de tarif ettim burada)
Bu sene bir ara hama boncuklara sarmıştım, sonra kış boyu örgü ördüm, biraz tığ öğrendim. Geçen sene ise çarpı işi yapmıştım. Hobikutu' nun mart sayısı benim bitmek tükenmek bilmez hobilerimi almış bir kutuya sıkıştırmış sanki :) Hepsinin tüm malzemeleri, yapılış açıklamaları bulunuyor.



Sanırım bu minik çarpı işiyle başlayacağım. Yoksa tığ işi bardak altını mı yapsam, belki de ponpon garland' la başlamalıyım :) Karar verebilirsem başlayacağım.

7 yorum:

  1. Ponponlar daha iyi değişik :) Üyelik ücreti nedir? :) Pembe Kreasyon

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hobikutu.com adresinde sol tarafta üyelik bölümü var

      Sil
  2. Ponponlar çook tatlı.. ben de bu ara ponpona taktım..pinterestte ponponlu bir bardak altlığı gördüm vakit bulursam yapıcam mutlaka..
    güle güle uğraşın bu güzelliklerle :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Evet, ilk fırsatta. Gündüz vakti yapmak lazım ama, minik minik gece yorabilir.

      Sil
  4. ben de alıcam bu kutulardan ama denemeden almak istemedim..siteyi pek açıklayıcı bulamadım...nisan kutusunu merak ediyorum siz aldınız mı acaba?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.