Çarşamba, Mart 18, 2015

VIDEO : SINGER VE JANOME DİKİŞ MAKİNELERİ KARŞILAŞTIRMASI


Uzun zamandır istediğim videoyu sonunda çekebildim. Tam istediğim gibi olmadı, konuşamadım ama paslanmışım diyelim. Seneler önce canlı yayında bile bu kadar tutuk olmamıştım sanırım.
Neyse, videomuz iki dikiş makinesinin karşılaştırılması : Singer Mars 2818 ve Janome Gold Plus makinelerinin özelliklerini anlatmaya çalıştım.
İyi seyirler...

2 yorum:

  1. Ne demek ne demek! Elbette yardımcı oldunuz. Çok açıklayıcı, net bir anlatımdı bence. Ben hep talep eden bir takipçi olarak gene birşey isteyeceğim :))) janome ile bir video daha! Bu kez farklı ayakları takıp çıkararak dikiş dikerek anlatabilir misiniz acaba makine kullanımını? Yani aslında biz acemi kullara bu makineyi kullanmayı öğretebilir misiniz rica etsek? Zira böyle bir videoyu bende dahil tanıdığım 4 kişi daha bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Benim makinem janome değil Kayser adlı çok eski bir alman makinesi) ama bütün janome ayakları uyuyor. çift iğneyi ben şöyle dikiyorum. zigzag ayarında iğne ortadayken, zigzag boyunu sıfırlayarak dikiyorum. belki faydalı olur diye yazmak istedim. video için çok teşekkürler. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.