Pazartesi, Aralık 09, 2013

Bordo Gri ve Siyah


Bordoyla hala birbirimize ısınmaya çalışıyoruz. Kırmızıya dönük olanlar benim için daha makbul, mora dönük olanlarla aram hala iyi değil. Koton' dan aldığım bu büyük şapka -kısa saçla şapka pek kullanamadığım halde- bordoyla aramızdaki buzları eritecek gibi gözüküyor.
Büyük yakalı mantom ise şu ana kadar diktiğim parçalardan en sevdiğim kesinlikle. İyi ki dikmişim diyorum her giydiğimde.

 

manto-ben diktim (geçen seneden) / şapka-koton / etek-sammydress /
çorap-calzedonia / ayakkabı-trendyol

5 yorum:

  1. şapka kesinlikle çok yakışmış lacin hanım... kısa saçlı bayanlardan beyendiğim çok nadir insanlardan birisiniz...evet bordonun kırmızıya dönük hali size bencede daha çok yakışıyor...mantoya aşık oldum diyebilirim... varsa ve zahmet omazsa yapımı yada paylaşılmış yazısı varsa bilgi verebilirmisiniz?

    sıkı bir takipcinizim yıllardır... sayenizde dikişede başladım desem yalnış olmaz... şimdi artık bende bloger oldum ve diktiklerimi yöntemlerimi paylaşıyorum... blogumu ziyaret ederseniz çok mutlu olurum ...
    http://dikisvediy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ediyorum.
      mantoyu burada : http://www.lacintenel.com/2013/01/buyuk-yaka-deri-kollu-kaban.html anlatmıştım. yapım aşamaları yok ama yola çıktığım kalıbı yazmışım en azından :))

      Sil
  2. hiç olmamış şapka kusura bakma

    YanıtlaSil
  3. yine bir ayakkabı gözüme çarpar :) laçin bizim ikimizin beğendiği ayakkabılar genelde aynı mı oluyor ne :)) elle de oyleydı, güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.