Pazartesi, Aralık 30, 2013

Dokular ve Renkler


Geçen gün Gap' in syld.by sitesinde ben vardım :) Farklı ülkelerden, farklı mesleklerden, farklı yaşlardaki insanların Gap ürünleriyle kendi stillerini yarattıkları bir sayfa, en güzeli de her gün yenileniyor. Mutlaka takip edilmesi gereken yerlerden biri bu açıdan.


Rengine aşık olduğum biker monta biraz daha feminen bir hava vermek için uzun zaman önce diktiğim kürk etolle kullandım. Yine aynı sebepten büyük yakalı kazağın içinde yine kendi diktiğim siyah dantel bluz var.




biker ceket, kazak, jean - Gap, dantel bluz ve kürk etol - ben diktim /
gözlük - Asos / çanta - stradivarius / ayakkabı - İnci

3 yorum:

  1. Ig'da görüp bayılmıştım ve hemen bakmıştım siteye zaten ^^
    Cekete bayıldım, özellikle rengine ♥

    YanıtlaSil
  2. laçin hanım merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi yurt dışı alışveri hakkında bilgi almak istiyordum sizden 1 yıl içinde en fazla 5kere yurt dışından alışveriş yapılabiliniyomuş die okudum bu konuda tecrübeli old bildiğim için size sormak istiyorum 5ten fazla verilen sparişler gelmez mi acaba cevap verirseniz sevinirm. sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle kimlik no ile teslim edilen ekspres kargolarda (EMS, DHL gibi) bu kural geçerli. Diğer adi ve takipsiz kargolarda pek bakılmıyor ama yine de riskli tabii. Aynı kişi adına sık sipariş vermenizi tavsiye etmem.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.