Salı, Ekim 01, 2013

Deri ve Plise


Cumartesi akşamı Bodrum' da düğüne giderken çekilen fotoğraflardan bunlar. İstanbul' da akşamlar serinken orada hala yaz devam ediyor. Elbise üzerine ince bir şal ile rahatça oturabiliyorsunuz. Yine de kadınlar olarak ne götüreceğimizi şaşırmıştık. Erkekler bu konuda rahat; bir gömlek bir kumaş pantolonla her yere gidebilirler. Biraz daha ciddiyet istiyorsa, bir kravat ve ceket eklemek yeterli.





Üzerimdeki aslında bir elbise ama herhalde 1.50 boyundaki insanlar baz alınarak yapıldığından bana ancak tunik oldu. Aklıma alttaki siyah plise şifon kumaştan etek yapmak gelmişti, vakit olmayınca kumaş alıp terziye verdim. Terzimin işleri sıkışınca benimkini yetiştiremedi. Tam bu kıyafetten vazgeçmek üzereyken tam aklımdaki eteği h&m de buldum. Başka şey isteseymişim olacakmış :))
 
 
 

Fotoğraftaki böceğin mahsun görünüşüne aldanmamak lazım, babasının fotoğrafına poz verme aşkına sabit duruyor. Yoksa yakalamak bile mümkün değil.
Üst - feeluxury / etek-h&m / ayakkabı-Zara / çanta-Bershka  

7 yorum:

  1. peki ya kolye? 2 senedir aradığım yılıdz kolye senin boynunda şu anda. nerden?

    bu arada Nil'de sen de muhteşem gözüküyorsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun markası yok, Ümraniye' de cadde üzerinde bir kuyumcudan almıştım.

      Sil
  2. Çok hoş görünüyorsunuz.Yurtdışı internet sitelerinden alışveriş hakkında yazınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Daha önce bilgilendirmeleriniz vardı ama o tarihten bu yana çok fazla site keşfettiniz.Tecrübelerinizi paylaşmanızı sabırlızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. ikinizde çooook tatlısınız :D

    YanıtlaSil
  4. ikinizde çoook tatlısınız :D

    YanıtlaSil
  5. ama siz anne kız çok tatlısınız :) maşallah size

    YanıtlaSil
  6. altta ikinci kat olarak gözüken tül etek sanırım aldığınız siteden modele bakınca öyle anladım. Gerçekten süper fikir etek giymek, elbise gibi duruyor. Deriyle şifonun birleşimi muhteşem... Bu arada saç ve makyaj da harika!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.