Perşembe, Mart 07, 2013

Pastel Kış


Koyu renklerden o kadar sıkılmışım ki, hava hala soğuk olsa da elim açık renklere gidiyor. Aslında havaya uygun parçalar giydikten sonra açık renk-koyu renk farketmemeli. Ama işte hep süregelen bir yargı var : kışın koyu renk, yazın açık renk giyilir diye. Mantığı tabii ki basit; güneş azken koyu renk giyilir ki güneşi çeksin ısıtsın. Aynı şekilde yazın açık renk, serin tutsun.
Neyse, kalın açık renk bir kazak bu kuralları esnetmek için ideal bence. Görüntüsünü çok sevsem de kalın kazaklar bana göre değil pek, batar çoğu kullanamam. Ama bu bir istisna, yünlü olmasına rağmen angoralar gibi rahatsız edici değil.


Kazak-markafoni / parka yelek-ben diktim / pantolon-zara(eski) / botlar-bershka
Saçımın durumu budur. Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi sık olarak krepe balyaj yapıldı. Paketlerin dışında kalan her yer de kendi rengime yakın bir tona boyandı. Röfle-balyajın ilk yapıldığı hali doğal durmuyor, bu hali gibi. Ama yıkandıkça daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir de gövde rengi kahve bakırdan koyulaştığı için iç mekanda değil ama güneş ışığında kızıl yansımaları var maalesef, biraz dursun da belki cilayla çözülebilir. 

5 yorum:

  1. O kızıllılar hoş durmuyor güneş ışığında, cilayla gider umarım. röfleli saçların arasına kızıl yakışmıyor dediğin gibi. bende senelerdir röfle kullanan biri olarak(beyazları en iyi bu şekilde kamufle ediyorum) kesinlikle kullandıkça rengin oturup daha doğal bir hal aldığını düşünüyorum. Güle güle kullan canım, giysilerinden önce bahar saçlarına geldi:)

    YanıtlaSil
  2. saçların bir hafta sonra oturur. roflelerin rengi acilacak kizillikta matlasacaktir. cok rahatsiz olacak kadarda kotu durmuyor. boylede guzel. bende koyu renklerden bıktım. renk kombinasyonu hos olmus.

    YanıtlaSil
  3. evet kızıllık oluşmuş ne yazık ki :( umarım yıkandıkça düzelir.Kızma ama sana koyu renk daha çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  4. Sana her şey yakışır laçin fakat ben bu rengi pek yakıştıramadım sana =(( daha sıcak tonlar sana, ten rengine daha iyi gidiyor bence. birde balyaj koyu rengin arasına atıldığında açık tonlar gibi havalı etki yaratmıyor bence. iyi günlerde kullan
    http://melikekorkmaz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Ben saç rengini çok beğendim ten rengine çok uymuş..Zamanla daha iyi görüneceğine eminim.Kombin süper pastel renklere bende bayılıyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.