Çarşamba, Mart 20, 2013

Danteller, Çizgiler ve Tüller


2013 yazı için yine farklı zevklere hitap edecek trendler var. İlki benim de çok sevdiğim romantik detaylar :
1. Güpür, Dantel, Fisto :
Beyaz hanım hanımcık dantellerden sıkıldıysanız bu yaz rengarenk ve daha farklı modellerde birçok seçenek var. Fisto ve güpür etekler benim favorim.
(soldan Valentino, Oscar de la Renta, Valentino)


2. Çizgiler:
Siyah-beyaz çigiler sadece enine olmaktan çıkıp boyu uzadıkça uzatan dikine çizgililere geçiş yapıyor. Her yerde bulunabildiği için şimdiden biraz fazla gördüğümüzü düşünüyorum.
(soldan Lanvin, Dolce Gabbana, Balmain)


3. Tüller :
Kabarık kloş tül etekler en sevdiğim diz altı boydalar. Bu elbisemde kullanmıştım, şimdi de somon rengi tülden bir etek dikesim var.
(soldan Christian Dior,Christian Siriano, Oscar de la Renta)
fotoğraf kaynak/image source : style.com

8 yorum:

  1. bende 3. tüller kısmına bayılıyorum. Hatta bebeklerdeki tütü etekleri kıskanıp hemen kendime de almıştım:p Bu yaz da tam gaz devam ediyor olması güzel bir hareket : )

    YanıtlaSil
  2. renkler, kumaşlar harika. bugün bir çarşamba pazarı yapasım var, hedef belirlendi, tüller, danteller ve çizgililer... birde deri bulmak istiyorum hazırda elimin alında bulunsun diye. kısmet... harikasınız

    YanıtlaSil
  3. ben de sizin gibi renkli dantelleri güpür etekleri çok beğeniyorum özellikle!!! hatta çanta ayakkabı herşeyde çok hoş duruyor renkli güpürler. İlk görseldeki Zümrüt yeşili güpürden harika bir etek hayal ettim ben:)))

    YanıtlaSil
  4. dantel ve tül bayıldıklarım arasında:)

    YanıtlaSil
  5. Ben bu sezon başında dantel iki etek, bir elbise ve siyah-beyaz çizgili bir etek aldım. dikiş dikmeyi bilsem bisürü şey dikmek isterdim. Trendler bu sezon tamamen bana hitap ediyor:)
    http://ayseguluntavsiyesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Laçin Hanım Merhaba;

    Bir konuda bilgi danışmak istiyorum size.Nişanım için siyah dantel(içi füme saten) uzun elbise diktireceğim.Dantel kalitesi çok önemli iyi dantel güzel elbise olacak.Dantel kumaşı nerden bulabilirim?ve iyi bir terzi yada moda evi tavsiyesisi...varsa bilginiz yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abiye çalışabilecek moda evi/terzi maalesef bilmiyorum.
      İyi dantel Ümraniye Serra kumaşta var, görmüştüm.

      Sil
  7. Bugün bu yazıyı okuduktan sonra karşıma çıkan Bursa kumaş pazarından iki metre mor tül alırken buldum kendimi :) inşallah yaparım,

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.