Pazartesi, Mart 18, 2013

GoPro ve Nil Ev Hali Videosu


Fotoğraf makinesi konusunda eşim hep daha ilgilidir, tabii ki bilgisi de benden fazladır. Meraklı olduğum için ben de ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Geçen yaz kullandığımız su altı kamerasından sonra bu tarz makineleri daha bir araştırır olmuştu, sonunda GoPro' da karar kıldı. Gördüğünüz gibi minik bir makine bu. Standart olarak lcd ekranı yok, çektiğinizi görememeniz bir garip geliyor insana. Çok geniş açı çekiyor; su altında, kayakta, sporlarda, çamurda falan kullanılabiliyor. Dışındaki şeffaf plastik sayesinde hiçbir şey olmuyor.

HD video çekebiliyor ki bu eşimi cezbeden özellik oldu. Ben fotoğraf daha çok severken o video tercih ediyor.
Bu da ilk deneme : Nil' in aşkım babasıyla ev halleri

48 yorum:

  1. Ya maşallah ufaklık büyüdükçe sizi daha çok andırır olmuş! :)) babacığı siz ve ufaklık harikasınız.. Allahım nazarlardan saklasın.. Kamera süper bu arada ama işte ilgi meselesi;) sevgiler kocaman

    YanıtlaSil
  2. Su altı içinde kullanılması harika
    hemen bakmalı
    Bu arada Nil çok şirin ofiste sessiz izledim ama, eve gidince oğlumla izliycem :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı maşallah :) çok güzel bir video olmuş... Makinenizi güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı maşallah :)

    YanıtlaSil
  5. cok super olmuss. mas Nil cok tatlı. gercekten gusel ozellıkte bir kameraymıs.

    YanıtlaSil
  6. yaaaaa yerim ben nili yaaaa çok sevimli çok tatlı maşallah.evde bir çocuk olunca böyle oluyor demek ki:)

    YanıtlaSil
  7. çok harika bir çekim olmuş.maşaallah nil'e...

    YanıtlaSil
  8. ne kadar şirin bir kız buu maşallahh

    YanıtlaSil
  9. ama ben onu ısırırımmmki:) nasıl tatlı maşallah, bu arada ev dekorasyonunada bayıldım, zevkin heryerde belli oluyor Laçin. lütfen babası nilpotu bol bol çeksin ve sende bizlerle paylaşmaya devam et:)

    YanıtlaSil
  10. Eşinin ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Nil gibi bizim evde de bir kuzu var bıcır bıcır dolaşıyor,artık hiç susmuyor, herşeyi soruyor. Minnoşlar büyüyor. Bu tatlışın pamuk yanaklarından öpüyorum. İyi ki varlar! Nil her ikinize de benziyor. Sanki gülümseyince sana daha çok benziyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün gün bir konuşma ve hareket, bu yaşlar daha zevkliymiş değil mi.

      Sil
    2. Hem de nasıl! Birde bacak bacak üstüne atıp, ciddi bir halde,eli koluyla anlatmaları öyle tatlı ki. Tarif edilemez. Evde 3 kişi olmak nasıl diyorduk, şimdi onsuz düşünmek imkansız. Allah isteyen herkese yaşatsın.. ;)

      Sil
  11. Nil le berber salonunuzu da gezmiş olduk.
    Ben bu ara evimi dekore etmekle uğraşıyorum.Avize en zor geleni.
    Sen nerden almıştın? Önerebileceğin yerler varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. avizeleri Beylikdüzü'nde bir yerden almıştık ama orası değişti başka bir dükkan oldu sanırım. Kırılan top için biz de araştırıyoruz ama bulamadık henüz.

      Sil
  12. Hamileliğinizde bebeğe Nil adını koyacağınızda çok sevinmiştim çünkü benimde hayalim bir gün kızım olursa adını Nil koymak. Fotoğraflarından bayılıyordum Nil'e zaten ama böyle videoda izleyince acayip mutlu oldum. Böyle güzel, içi gülen gözler yeryüzünde kaç insanda vardır bilmem. O nasıl bir sevimliliktir, güzelliktir ne diyeyim bilmiyorum ya çok çok tatlı. Evin neşesi bıdık bıdık gezen minik bir tip :)) Bir de Nil yüz olarak size benzemiyor ama hali tavrı aynı siz. Videonun başında koltukta yandan bakıyor ya resmen sizin minik haliniz gibi :)) Çok yazdım son olarak bir milyon kere maşallah demek istiyorum. Sağlıklı, huzurlu, dilediği gibi upuzun bir ömrü olsun inşallah, sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Bir de evinize, zevkinize bayıldım onu yazmayı unuttum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nil benim çocukluğuma hiç benzemiyor, babasına çok daha fazla benziyor. Ama değişiyorlar, belki ileride benzer :))
      teşekkürler..

      Sil
  14. nil'in nasıl güzel bir çocuk olduğu videoda daha da belli maşallah :) bu arada ben bir fotoğrafçı olarak eşinizin de bu tarz değişik makinaları çekim tekniklerini vs anlattığı bir blog açmasını gönülden isterdim. makinayı biraz araştırdım sanırım yurtdışından aldınız.. pek bilgi bulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog açacağını pek sanmıyorum ama en azından burada ufak tefek birşeyler anlatmasını isterim. İkna edebilir miyim bilmiyorum :)

      Sil
  15. kurban olsunlar o güzel suratınaa maşallah:)

    YanıtlaSil
  16. maşallah dedim seyrederken allah daim etsin. aile saadetiniz mutluluğunuz ve sağlığınız hiç bozulmasın..
    sevgiler..
    dilek...

    YanıtlaSil
  17. harika olmuş bitince üzüldüm resmen :)

    YanıtlaSil
  18. nil çokkkk tatlısın videoların devamını bekliyoruzzz :))gayet başarılı olmuş :))

    YanıtlaSil
  19. Bu videoda çok güzel olmuş, eşiniz yönetmen olma yolunda ilerlesin bence çekeceği filmler güzel olucaktır (bu arada mesleği nedir bilmiyorum, ben bunu yazdıktan sonra "eşim zaten yönetmen dermişsiniz :)) ) yalnız bişi dikkatimi çekti azda olsa mutfaktan görünür haldeydiniz Laçin, sizide nilin yanında görebilsek ne hoş olurdu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hiç gözükmemem gerekiyordu, bu baba-kız temalı olsun dedik :)

      Sil
  20. oyy yeriimm yeriimmm diye diye izledim :))) Nil'in gozlerinin ici guluyor gercekten :))) omrude kendi gibi guzel olsun insallah :) ve koskocaman bir masallah :))))

    YanıtlaSil
  21. Bayılıyorum bu videolara. Ne kadar güzel bir kısa metrajlı film. Sizide mutfağa atmışlar oyuna alınmayan çocuk gibi bakmışsınız...

    YanıtlaSil
  22. bir dahakine ben de olurum belki :)

    YanıtlaSil
  23. ben böyle güzel bir kız görmedim maşallah nazar değmesin...:))

    YanıtlaSil
  24. başkasının mutluluğundan keyif almak,uzakta da olsa bir yerlerde huzurlu yuvaların varlığından haberdar olmak ve bunu söyleyebilmek bugünün neşesi oldu bana...mutluluğunuz daim olsun...

    YanıtlaSil
  25. ben böyle güzel tatlı bir kız görmedim masallah binkere nazar değmesnnn :))

    YanıtlaSil
  26. Video süper olmuş!! :) Nil zaten dünyalar güzeli..

    YanıtlaSil
  27. Biz de gopro aldik zaten gopronun tanitim videosunu izleyince agzim dusmustu. Simdilik bir kenarda cekim yapilmayi bekliyor.en cok sualtini merak ediyorum ben de

    YanıtlaSil
  28. Allah mutlu yuvanızı bozmasin. hep böyle kalın insallah. evin esin nil sen hersey harika :)

    YanıtlaSil
  29. "Nil' in aşkım babasıyla ev halleri" bu başlığı çok sevdim, eşinize olan sevginizi böyle belirtme ihtiyacı duymanızı (özleminizi) görmek çok güzeldi.
    benim merak ettiğim kısım şu, Nil'de bazı karakteristik özellikler fark edince (örneğin inatçılık, mükemmelliyetçilik)en çok kime benzediğini düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  30. zıpkınla dalma hobisi olan eşim ve arkadaşı gopro için uzun uzun araştırma yapıyorlardı cidden görüntü ve dayanıklılığı ile tam puan almıştı dış çekimler için kullanılması sanki mucize bir buluşmuş gibi geldi bana ilk okuduğumda hep sualtına şartlanmışız:))iyi günlerde sulu susuz misler gibi kullanın inşallah...

    YanıtlaSil
  31. Nil'e bayılıyorum; feci güzel bir çocuk. Uzun ve güzel bir ömrü olsun.

    Video da çok başarılı bence; özellikle Coldplay seçiminiz için tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  32. maşallah çok tatlı bir kız nil :)

    YanıtlaSil
  33. Baba ne yaparsa yapsın :) Nil anneye o kadar çok benziyor ki videoda daha iyi anladım. Elinde ekmek parçası mutlu bir halde koşuşturan çocukluk bana pek yabancı gelmedi :)

    YanıtlaSil
  34. Allah bağışlasın. Nil'in masumiyeti, şekerliği, o badem gözleri mest etti beni. Mutluluğunuz daim olsun. Harika bir anı olmuş;)

    YanıtlaSil
  35. Bayıldımmm Nilpot'aa :)))))

    YanıtlaSil
  36. Çok güzel bir video bayıldım Nil'e :)) sizi C&A(palladium)da görmüştüm orada da çok hareketliydi maşallah :)) Oğlum Efe 14 aylık hala emekliyoruz :)) Nil'in babasının çektiği ilk videosundaki gibi bütün evi dağıtmakla meşgul..Az kaldı yürümesine dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  37. Nil'in gözlerine ve gülüşüne özellikle maşallah demek istiyorum dünya güzeli bi'kızınız var valla. Ne güzel kamera vs.gördükçe gülücükler saçıyor :)

    Son olarak eşinizin ellerine sağlık çok güzel olmuş yine...
    Nil çok şanslı büyüdüğünde izleyebileceği ve ileride kendi çocuklarına da izletebileceği çok güzel anıları var sayenizde:)

    YanıtlaSil
  38. Tuylerim diken diken oldu. Nasil da dogal ve guzel hersey. Babanin binlerce kez ellerine saglik. Nil e de binlerce masallah. Size de binlerce tebrikler guzel aile icin :0)

    Sevgiler
    AslihanG

    YanıtlaSil
  39. Merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum..Nil den birbuçuk ay küçük bi kızım var ,o yüzden çok ortak şey yakalıyorum...video çok güzel olmuş , ben iPad de oynadığı oyuna takıldım epey baktım ama bulamadım öyle bişey ... Oyunun adını öğrenebilirmiyim ?? Sevgiler

    YanıtlaSil
  40. kullanmıs oldugunuz diğer fotograf makinaları hangi marka idi? yazabilirseniz sevinirim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.