Pazartesi, Aralık 10, 2012

İdil Baby Sürprizi


İdil Baby ile -bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine- Nil daha doğmadan ona alışveriş yaparken tanışmıştım. Bu yazımda vardı, hastane çıkışı setlerinin hem tasarımlarını, hem anti alerjik ve ekoteks sertifikalı oluşlarını çok beğenip almıştım sonra da Nil bebekken sık sık alışveriş yapmıştım.
Meğer onlar da beni (Nil' in doğumundan beri) neredeyse iki senedir takip ediyorlarmış. Geçen gün İdil Baby' den kocaman bir paket geldi ve hepsi İdil hanımın zevkiyle seçilip tek tek paketlenip üzerine müthiş notlar yazılmış prenses giysileri. (notların hepsini saklıyorum, Nil' e ithafen onlar) Kendilerine de yazdım, mağazadan gidip seçsem herhalde bu parçaları seçerdim ben de, hepsine bayıldım. Kadife elbise, kürk mont, bere-atkı, tam Nil' in seveceği şeyler.
Paketin içinden çıkan balonları da Nil' in özel isteği üzerine şişirdik, fotoğrafı çekerken yerleştirdim.
 
İdil Baby' nin birçok mağazası bulunuyor ama isteyenler için online satışı da var, buradan: http://www.idilbaby.com bakabilirsiniz.

8 yorum:

  1. senin tavsiyen üzerine bende bu yaz kızımın hastane çıkışlarını İdil baby tercih etmiştim Laçin,herkes cok begendı sade ve şıktı. maalesef bebek kıyafetlerı özellıkle hastane çıkışlarında benım gördüğüm tasarımı en güzel olan marka

    YanıtlaSil
  2. Tam Nil'in tarzına uygun ciciler.
    GÜzel günlerde giyinsin...

    YanıtlaSil
  3. Bunları üzerinde de görelim. Harika görünüyorlar..

    YanıtlaSil
  4. Laçinn sen daha iyisini bilirsin ama eğer başka bir şey dikmediysen, doğum günü için bu kıyafet mükemmel olmaz mıı??? Oyyhhh kız çocuğum olsun istiyorum artıkk :))

    YanıtlaSil
  5. hepsi çok güzeller, bende idil bebenin ürünlerine bayılıyorum, kadife hastane çıkışları çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. idil baby i bende sende tanidim lacin ve fatihe bir seyler aldim cok hos urunleri var! bu calismalari da cok hos olmus elbiseye bayildim!

    YanıtlaSil
  7. Benim de oğlumun hastane çıkışları idil baby idi. Ürünleri çok güzel gerçekten, Nil'e gönderdikleri de çok tatlı.. Erkek çocuklar için de artık çok çeşit var ama yine de kızlarınkinin yanından geçemiyorlar :)

    YanıtlaSil
  8. Yeni doğum yapmış biri olarak idil baby markasına aşinayım. Fakat piyasada hep kız bebekler için süslü püslü hastane çıkışları var. İdil baby sesimizi duysun erkek bebekler için de gösterişli kıyafetler hazırlamalarını rica ediyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.