Pazar, Temmuz 17, 2011

Android kullananlar

image

Benim gibi android işletim sistemli telefon kullanıyorsanız ve fotoğraflarla oynamak istiyorsanız (mesela yukardaki gibi sketch yapabilirsiniz) camera360 güzel bir uygulama. Android marketten indirebilirsiniz.
Bir önceki yazıdakiler de picsay ile yapıldı, o da güzel ama yapılabilecekler daha az.

7 yorum:

  1. Masallah sekere... Annesi tatile gidip gelmeler nasil oluyor, biraz tuyo ver bize de. Bizim minnos dortbucuk aylik oldu. Alti aylik olunca Turkiye'ye gidicez insallah. Amerika'dan ucakla 10 saat, sonra da memlekete baska bir ucakla 1 saat. Arada 7 saat zaman farki:( Cok kafaya takiyorum ne yapicaz diye. Zaten yeni uyku egitimi verdim, duzene girdi hersey, simdi sar bastan. Gitmesen olmaz, gitsen duzen bozulur, offf ne zormus uzakta yasamak. Sen iki saatlik yola dayanamiyor deyince gozum korktu ya:( Yok mu bu isin bir kolayi:)

    YanıtlaSil
  2. önerin üzerine kullandım. çok sevdim. dünden beri oynuyorum. teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Bizimkinin sorunu araba koltuguydu, hic hoslanmiyor. Uyurken iyi ama uyandiginda durmuyor.
    Tatillerde duzen kesin bozuluyor ama bu 2.uzun tatilde hemen dondu duzenine, daha rahat adapte oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Bizimki de hic sevmiyordu Lacincim, eve hapis kalmistik. Simdi daha rahat cok sukur. Reflusu azalinca cok fark etti. 30 dereceyi gecen acida oturunca midelerine basinc oluyor ve yanma yapiyor. Hatta refluyu atlatinca babasiyla araba gezilerine cikiyorlar, giki cikmiyor:) Ben bir de yastik almistim kafasinin duzlesmemesi icin. Simit seklinde, ortasi yuvarlak. Onu aldigimdan Beri hic aglamadi. Basina baski olmadigi icin sanirim... Bir de Turkiye'de varsa araba koltugunun karsisina asilan oyuncaklar var. Bebek uyaninca sen kumandaya basip calistiriyorsun, muzik ve degisik sekiller bebegin ilgisini cekiyor. Bir de uzun sure hareketsizlikten gaz oluyor kizimda, belki Nl'de ondan rahatsiz olmustur. Neyse, en azindan Turkiye'de buyukanneler, teyzeler, yardim edecek cok kisi var zorlanirsam. Bu miniklerin aski herseye degiyor:)

    YanıtlaSil
  5. Ben daha telefonla aramayı bile zor beceriyorum kaldıki özellikler eklentiler hahahah deniyeceğim ama ;)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,

    Ben de androidli bir telefon almak üzere araştırma yapıyorum HTC sensation'daki ses kalitesinin kötü olduğu yorumlarını okudutan sonra Samsung galaxy düşünüyorum. Siz hangi marka model telefon kullanıyorsunuz ve tabii ki memnun musunuz? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Ben de Samsung Galaxy kullanıyorum
    Çok memnunum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.