Cuma, Temmuz 08, 2011

Sabah Alışverişleri

Günlerin büyük kısmı evde geçince her sabah alışveriş sitelerine bakıyorum mutlaka. Bunlar da o sitelerden yine; Nil' in mayosu unnado' dan, diğerleri Trendyol' dan.



Kushies İçi Bezli Bebek Mayosu :

Yıkanabilir bez kullananlar bu markayı biliyordur diye tahmin ediyorum, oldukça tanınan bir marka Kushies. Nil' e aldığım bütün mayolar büyük geldiği için (kızım anasına çekmemiş, basen hiç yok :) sonunda bu tarz bir mayo görünce hemen aldım. Henüz test edemedik ama gayet kullanışlı gözüküyor. İçi bezli olduğu için havuzda bile giydirilebilir.



O clock renkli saat :

Renkli plastik saatleri çok seviyorum ama bebeği her dakika tutarken tokalı saat ve bilumum takı kullanmak çok zor. Cildi o kadar hassas ki en ufak bir çizik bile kızarıyor hemen. Bu saatlerin içi çıkıp diğer kayışlarına takılabiliyor. Fuşya saat ve turuncu kayış aldım.



Desenli bol pantolon :

Bunu geçen hafta twitter' da paylaşmıştım. Kalın bir bel bandı var, oldukça bol paça ve desenli. Benim gibi 70' ler sevenler için birebir. Aslında kalıbını çıkarıp başka kumaştan da dikebilirim çok beğendim modelini.

13 yorum:

  1. merhaba bu saatleri bileğinize uygun boyuta nasıl getirdiniz? çok bol oluyor ve normal saatler gibi delikleri olmadığı için bilezik gibi bol kalıyor bilekte. bir yöntemini bulmuşsunuzdur muhakkak siz :)

    YanıtlaSil
  2. Pantolonu çok beğendim. Benzer bir kumaş aldım pazardan 2 TL'ye. Kalıp çıkartırsanız ve eğer kolay bir uygulama ise paylaşırsanız çok sevinirim. :)

    YanıtlaSil
  3. gördüm, pardon :)

    YanıtlaSil
  4. pantolon nereden?

    YanıtlaSil
  5. acaba büyük boyunu mu aldınız? ben 13 cm lik küçük boyunu aldım tam oldu.

    YanıtlaSil
  6. Bu tür pantolonları bende çok giyerim, çok hoş olmuş gerçekten... Bu arada Nil onu giyip suya girdiğinde, mayo şişecek ve dolgu ama bi o kadar komik basenciği olacak:))) sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bende de 5 rengi birden var full spot o'clock saatlerin, hem çok kullanışlı deforme olmuyor hem de rengarenk ve sade oldukları için kıyafete göre değiştire değiştire kullanması çok eğlenceli oluyor :) güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  8. saatler pratikmis.. pantolonda cok rahat görüküyor :)

    YanıtlaSil
  9. haha mayo çok şeker:) nil'e de çok yakışacaktır:)

    YanıtlaSil
  10. Kalıbını paylaşırsanız çok sevinirim. Dikmek istediklerimden, fakat kalıpsız cesaret edemiyorum. Bu arada sitenizi çok uzun zamandır takip ediyorum. Neredeyse hergün bakıyorum desem yeri var :) Ailenizle mutlu bir hayat diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Pantalonn harika bize de dikmeniz mümkün mü;)) bir de salvardanleoparli;))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.