Perşembe, Haziran 30, 2011

Kırmızı Siyah Puanlı Elbise



Dün akşam yine bir düğüne davetliydik, bu yaz neredeyse her hafta bir düğün var. Geçenlerde Trendyol' dan aldığım elbiseyi giydim. Jean D' arc diye bir markanındı bu elbise, bir model daha almıştım. Yalnız elbiseler çok kısa boylular için mi yapılmış yoksa bilerek mi böyle tutulmuş bilmiyorum. Benim için boyu fazla kısa olunca bu elbisenin etek ucuna siyah dantel bordür ekledim. Aldığım diğer elbiseye de bir müdahale yapacağım, onu da giyince gösteririm.



Küpelerim doğum hediyemdi, yakut. Çok seviyorum kendisini..

35 yorum:

  1. Çok güzel olmuşsun yine. Laçincim kaç kilo verdin doğumdan sonra? Ben 7.ayda 14.kilomdayım çok hızlı gitti umarım senin gibi çabuk toparlanabilirim. Bir de dikiş mak. alacağım ve online simple derslere ihtiyacım var. Senin Uzman Tv'deki gibi yabancı ya da Türk başka siteler biliyorsan önerebilir misin?

    YanıtlaSil
  2. Ben 4,5 ayda 13,5 kilonun hepsini verdim. Ama hala şişliğim var, daha kalınım.
    O yüzden 1-2 kilo daha vermem gerekiyor aslında.
    O tip dersleri pek bilmiyorum, ama araştırayım.

    YanıtlaSil
  3. Cok güzel olmussun lacin :) Elbise konusunda haklisin. Minnacık yapmıyorlar mı şu elbiseleri. Sinir oluyorum :)))))

    YanıtlaSil
  4. ya çok ama çok güzel bi elbiseymiş bu laçin, tabi altına eklediğin parça daha bi hoş yapmış, elbiseleri genelde malzemeden çalıyorlarmı ne :) kısa boylu sayılabilecek biri olduğum halde bana da kısa geliyor anlamak mümkün değil, çok güzel taşıyosun tabiki o da var ;)

    YanıtlaSil
  5. harika görünüyorsun. elbiseler konusunda haklısın benim de çok kez başıma geldi. müdahalenle elbise daha da şık olmuş bence =)

    YanıtlaSil
  6. çook tatlı olmuş saç modeline bayılıyorum ;)

    YanıtlaSil
  7. bayıldım elbiseye ve sen cok cok güzel tasımıssın, masallah diyorum hani mankenlerimiz vardır ya doğum yaparlar ertesi güne eskisi gibi sanki hiç doğum yapmamış gibidirler sen de aynı böylesin, kim der ki bu kadın yeni doğum yapmıs. çok güzelsin masallah :) bir de bu kiloları nasıl 4,5 ay gibi kısa bir sürede verdin bununla ilgili bir post yazabilir misin rica etsem ? ben de yakında hamile kalmayı düşünüyorum kilo konusu korkutuyor acıkcası..

    YanıtlaSil
  8. aynı markanın elbiselerinden ben de almıştım, aynı sorunu ben de yaşadım.evet çok kısalar.sanırım ben de uclarına dantel ekleterek çözmeyi düşünüyorum.fotograflardan gördüğüm kadarıyla çok da güzel olmuş:)))

    YanıtlaSil
  9. Laçin elbisen gerçekten çok hoş.Ben Trendyol'dan aldığım bazı elbiselerden çok memnun kalmadığım için geri göndermek zorunda kaldım.Mesela en son aldığım şifon elbisenin göğüs kısmında astar vardı alt kısmında yoktu, fotografta durduğu gibi durmuyordu anlayacağın.Böyle bir şey senin başına da geldi mi?Yoksa ben mi elbisenin içine yakışamadım:))

    YanıtlaSil
  10. Tesekkur ederim. Ama dedigim gibi kilolari versem de biraz daha incelmem gerekiyor. Eskisi gibi degilim henuz.
    Kilo vermek icin hicbir sey yapmadim hatta normalden cok fazla yiyorum. Sanirim emzirdigim icin verdim.

    YanıtlaSil
  11. Model çok güzel falan ama benim için puantiyeli herşey çok güzel, Çok yakışmış laçinCim sana da. Kısa kısmını da iyi halletmişsin. Bence buna benzer bir de Niloşa bişey lazım:)

    YanıtlaSil
  12. nasıl güzelsin Laçin nasıl pozitif görünüyorsun maşallah :)
    ben şu sitelerden elbise bluz alma olayına bi türlü cesaret edemiyorum yada beğenemiyorum.ne güzel bi seçim yapmışsın.görsem bende kapardım hemen bu elbiseden.

    YanıtlaSil
  13. çoooook güzel bir elbise :) rengi müthiş.tam kararında bir kırmızı.bende bu aralar kırmızı takıntısı başlamış ama bir türlü kıyafetime yansıtamadım,nedense..
    güle güle kullan ;D etek ucuna dantel bordür geçirmen iyi olmuş daha güzel göstermiş bence elbiseyi.dantelsiz eksiklik olurdu sanki :) bazen bende böyle yapıyorum...

    YanıtlaSil
  14. Lacincim iyiki mudahale etmissin, bence elbisenin kusagi ile hos bir havasi olmus. Diger elbiseni de merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  15. Laçiin çok fıstık olmuşsun :) Elbiseye bayıldım ben. Kırmızı, siyah uyumunu çok severim.

    YanıtlaSil
  16. Çok yakışmış Laçin. Benim de buna benzer bir üst giysim var, puanlı aynen ve yakası o şekilde :) Geçen sene paylaşmışım blogumda; http://www.demetoloji.com/2010/03/05/dolap-kurcalamaca/ Görünce aklıma geldi :)

    YanıtlaSil
  17. Siyah bordürlü hali daha güzel olmuş bence, kırmızının baskınlığı dengelenmiş gibi görünüyor. Bir de hiç yeni anne gibi değilsin, sen yine de incelmem lazım diyorsan incel tabii ama fotoğraflarda gayet formda görünüyorsun!

    YanıtlaSil
  18. Çok yakışmış elbise, çok cici olmuşsunuz.Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  19. Çok seker görünüyorsun ve gayet ince;)) bende 4 ayda 15 kilo verdim ve bende bisey yaadim sadece normalde fazla yediğim aburcuburu azalttım ;)) emzirmeyle ilgili mı bilmiyorum senin kayıpların çünkü ben emziremedim( sağdım ) fakat hayatımda hep 52-53 kilolarda oldugum için çabuk gelen bukilolarin( son ay cokkilo aldım yada ödem ) hemen gittiğini düşünüyorum....sence?? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. ayakkabıları çok beğendim markası nedir acaba

    YanıtlaSil
  21. Peacocks diye bir mağaza vardı oradan, ama baya oldu kapanalı.

    YanıtlaSil
  22. Yani öyle abartı bir kalınlığım yok ama eski kıyafetlerime girdiğimde hafif taşmalar falan olabiliyor, onlar için incelme isteğim. Teşekkür ederim ama :)

    YanıtlaSil
  23. Ben o abur cuburu azaltmadım bilakis arttırdım. Devamlı çikolata falan. Sağlıklı olmadığı için de artık tamamen bırakmak istiyorum.
    Sağmakla emzirmek aynı şey, önemli olan vücudun süt üretmesi. 1ml süt üretmek için vücut 7 kcal harcıyormuş.

    YanıtlaSil
  24. Bazen oluyor o problemler. Halledebilecek gibiysem müdahale ediyorum yoksa ben de iade ediyorum.
    Alt kısımda astar olmaması kolay hallediliyor ya alttan astar eklenebilir, veya en kolayı içine jüpon giyilebilir.

    YanıtlaSil
  25. Teşekkür ederim de o kadar değil bence, insan eskisi gibi olmuyor.
    Ben hiçbir şey yapmadım hatta normalin çok üstünde yiyorum özellikle en kalorili abur cuburlardan. Emzirmek sanırım çabuk kilo verdiriyor.
    Bir de 4,5 ay bence kısa süre değil, eğer biraz dikkat edilse çok daha kısa sürede verilebilri diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  26. valla sen kendin için incelmem lazım diyorsan ben öleyim yani canım yaaa
    daha nolcan
    benim de sadece göbek kaldı ama kalın görünmeye çok çok yetiyor arkadaşım yaaa
    mekik falan bişey yapmıyo çekiyorum ama
    başka formül arayışlarındayım
    göbek inceltmekle ilgili bilgin varsa paylaşmanı beklerim
    elbiseni de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  27. Elbisene bayıldım.:).<3 Bende bir tane bundan istiyorum

    YanıtlaSil
  28. ayakkabılarıı çok beğendimm beeen içimde kaldı çok herşeyiniz güzel ve her zaman yakışıyo size her giydiğiniz yaptıklarınız da çok güzel her zaman takipediyorum ama ayakkabılara yorum yazmadan geçemedim hiç beğenemem normalde ben bi ayakkabıyı kolay kolay ama buna bildiğin bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  29. masallah ne tatlı olmussun:)))

    YanıtlaSil
  30. benimle aynı görüşü paylaşan olmuş mu diye epey okudum ama bulamadım...ben göğüs kısmını hatalı gibi buldum..düşük göstermiş....çok şirin bir elbise..ne giyseniz yakışır ama göğüs kısmı büyük ve düşük göstermiş..nacizane fikrim bu..

    YanıtlaSil
  31. ben de emziriyorum hala , kilo gitti ama göbek kaldı. Spor için henüz vakit ayıramıyorum tabi ama iple cekiyorum kurtulmayı:)
    cnm bu arada seni mimledim. Dilersen ve vakit bulabilirsen yaparsın, seni merak ettiğim için yaptım bunu...

    http://aysstyle.blogspot.com/2011/07/7-seven.html

    YanıtlaSil
  32. Pilates çok işe yarıyor. Klasik mekik pek etki etmiyor.

    YanıtlaSil
  33. Elbise çok şık olmuş ama ben ayakkabılarına bayıldım. Nereden olduğunu sorabilirmiyim...

    YanıtlaSil
  34. Önceki yorumda da yazmıştım, Peacocks onlar, Türkiye' deki mağazaları kapandı.

    YanıtlaSil
  35. fashionhousebyzeto5 Temmuz 2011 19:32

    Ne kadar çok yakışmış bu elbise çok doğru bi seçim yapmışsın süper:) Blogun artık iş yerinde açılıyor keyifle takip edebilicem seni:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.