Cuma, Kasım 21, 2008

Sarı-Gri

Arada işe giydiğim kıyafetlerle ilgili sorular geliyor. İşe gayet gayri resmi gidiyorum ben :)) Sanırım mimarlık piyasasında da pek (büyük holding olmadığı sürece) öyle etek-ceket falan giyen yoktur. Yani o Binbir Gece'deki ortam yalan, ben söyleyeyim :))

Bugün sarı-gri kombinasyonu yaptım. Giyinirken de baştan aşağı aynı stilde giyinmeyi pek sevmiyorum. Bana kolaya kaçmak gibi geliyor. Salaş giyimle klasiği karıştırmak hoş oluyor mesela. Bir de gündüzleri işe giderken daha rahat giyinmeyi seviyorum, bütün gün bilgisayar başında olduğum için topuklular falan pek uygun olmuyor.


Bu kıyafetimde :

-Sarı 60lar model kısa elbise (eski evin ordaki semt pazarından :))

- Gri hırka (benim üretimim)

- Gri botlar (yeni, Kadıköy'de bir mağazadan yine. Bu sefer 89'a aldım. İsteyene adresi verebilirim.)

Bu da elbisenin tek olarak hali. Biliyorum güzelim elbisenin içine beyaz tshirt giyilir mi diyeceksiniz. Biraz üşüyorum, biraz da böyle daha çok beğeniyorum ne yapayım :))


EKLEME :

İsteyenler için gri çizmelerin adresini veriyorum :
Kadıköy Bahariye'de Yapı Kredinin sokağından giriyorsunuz (Serasker Cad.) 100-200 m sonra sağınızda kalıyor. Dükkanın adı Bag&Shoes.
Deri olanın kahve ve siyahı var. Süetleri ve püsküllü modeli de var.

1 yorum:

  1. Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.