Cuma, Şubat 04, 2022

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Gidilecek Yerler

14 Şubat Sevgililer Günü 2022’de pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu tatili ile birleştirebileceğiniz bu özel günde tabii ki iş yerinden ek izin almanız gerekecektir. İstanbul’un kalabalık caddelerinden, cafe ve restoranlarından uzaklaşmaya ne dersiniz? İstanbul’a yakın hafta sonunu keyifle geçirebileceğiniz ve sevgililer gününü kutlayabileceğiniz rotaları sizler için bir araya getirdik. Sevgililer gününde gidilecek yerler;

  1. Adalar

İstanbul’a en yakın ve en romantik destinasyonların başında şüphesiz ki Prens Adaları geliyor. Son yıllarda ilkbahar ve yaz aylarında yoğun turist akını nedeniyle tadı kaçsa da kış aylarında hala oldukça keyifli. Büyük Ada, Heybeli Ada’da ise Sevgililer Günü’nü kutlayabileceğiniz muhteşem butik oteller mevcut. Deniz ve orman manzaralı ahşap butik otellerde düzenlenen Sevgililer Günü’ne özel akşam yemekleri, muhteşem oda ikramları sizi bekleyen sürprizler arasında.

  1. Şile – Ağva

İstanbul’a yakın sevgililer gününde gidilecek bir diğer adres ise Şile ve Ağva güzergahı. İstanbulluların her mevsim tercih ettiği Şile ve Ağva Sevgililer gününde de sıklıkla tercih edilen bölgelerden. Doğanın içerisinde konumlanan butik oteller, bungalov evler ve tam pansiyon oteller sevgililer gününde tercih edebileceğiniz konaklama merkezlerinden. Dere kenarında konumlanan, orman içerisinde yürüyüşler yapabileceğiniz Şile Ağva destinasyonunu tercih edebilirsiniz.

  1. Bursa

İstanbul’a 2 saat uzaklıkta bulunan Bursa, gezilecek yerleri ve pek çok aktivite seçeneği ile Sevgililer gününde tercih edebileceğiniz destinasyonlardan. Bursa’da Uludağ, Gölyazı, Misi Köyü, Cumalı Kızık Köyü gibi destinasyonlar doğanın, manzaraların, kışın ve tarihi dokuların tadını çıkarabileceğiniz en güzel Bursa ilçeleridir. Uludağ bölgesinde kış sporları yapabilir, Misi Köyü’nün ve Gölyazı’nın güzel doğasını ve manzarasını keşfedebilir, Bursa termal otellerde dinlendirici bir tatil yapabilirsiniz.

  1. Bolu 

İstanbul’dan 2,5 saat uzaklıkta olan Bolu, her mevsim farklı doğal güzellikler sunan şehirlerden. Yılın 12 ayı yeşil görüntüsüyle büyüleyen ormanları kış aylarında bembeyaz kar kaplı görüntüsüyle de oldukça romantik. Bolu, Abant başta olmak üzere Yedigöller ve çevresi, milli parrkları ve Abant Gölü ile ziyaretçilerinden tam puan alıyor. Bölgede konaklayabileceğiniz bungalov evler, 5 yıldızlı oteller ve butik konseptli oteller mevcut. 

  1. Sapanca

Sapanca’da Sevgililer Günü’nü geçirebileceğiniz İstanbul’a 2 saat uzaklıktaki destinasyonlardan. Sapanca Gölü özellikle kış aylarında sakin bir hafta sonu tatili için oldukça uygun. Sapanca gölü etrafında bulunan bungalov oteller romantik bir sevgililer günü tatili için oldukça uygun. Siz de birbirinden güzel farklı destinasyonlardaki sevgililer günü otelleri içinden birini seçerek 2022 Sevgililer Günü’nü farklı kılın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.