Pazar, Eylül 29, 2019

Dekorasyonun Rotasını Belirleyen Unsur: Koltuk Takımı Seçimi


Dekorasyon asla eşyaları seçip yerleştirmek değildir. Zaman zaman yenilenme ihtiyacı duyan evlerinizde, kusursuz bir dekorasyon yaratmak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken pek çok etken vardır. Baştan sona bütün evi yenileyip değiştiremeyebilirsiniz ama görünüş olarak salonlar ve oturma odaları ev dekorasyonu karakterinin belirleyicisidir. Bu sebeple salon ve oturma odası dekorasyonunun ana elemanı olan koltuk takımı tercihi en önemli unsurdur. Tarzınızı yansıtmasının yanında; dayanıklılığı, fonksiyonelliği, kumaş kalitesi ve ürün çeşitliliği sebebiyle seçim yapmak zor olabilir. İster minimal, ister modern, ister country... Dekorasyon tarzınıza karar vererek işe başlamak koltuk takımı seçiminde size kolaylık sağlar. Evinizin karakterinin öncüsü İder Mobilya’nın koltuk takımı dizaynlarını inceleyerek sizi yansıtan dekorasyonu belirleyebilirsiniz. Sezonun trendlerini tasarımlarına yansıtan ‌İder Mobilya, konforlu koltuk takımlarını, işlevsel detaylarla buluşturuyor ve sizi en şık alternatiflerle tanışmaya davet ediyor.


Tarzınızı Yansıtan Koltuk Takımını Seçin!


Sizi yansıtan dekorasyon tarzıyla oturma odanızı veya salonunuzu en konforlu ve en huzurlu hale getirmek mümkün. Sadeliği temsil eden minimal tarz, gücünü az eşyayla şık bir görünüm yaratmaktan alır. Minimalist bir ortamda, düz çizgiler ve nötr tonlu renkler hakimdir. Boyutları hantal olmayan, tek renkli ve rahatlığın ön plana çıktığı bir koltuk takımı, minimalist görünümü yakalamanıza olanak verir. Country tarzının yarattığı nostaljik etkiyi yakalamak için, krem ve beyaz tonlarla vurgulanan heybetli ve ahşap ayaklı mobilyalar kullanılmalıdır. Country akımıyla salonunuzda veya oturma odanızda, geniş ve kıvrımlı koltuk takımı kullanarak doğadan ilham alan kırsallığı rahatlıkla birleştirebilirsiniz. Modern bir stile sahip dekorasyon ile enerjinizi gösteren canlılıkta mobilyalar seçebilirsiniz. Ferahlığın temsili modern tarzda oturma odası tasarlarımı için gözü yormayan mat ve pastel renkli, abartısız koltuk takımı modeli seçmek doğru olacaktır.

Renklerin İlhamıyla Güçlenen Etkiler

İster modern ister klasik bir tarz seçin. Hangisi olursa olsun dekorasyon yaparken renklerin ilham veren gücüne inanın. Uyumlu olmasının yanı sıra yaratacağı etki bir o kadar önemlidir. Dekorasyonda renklerin büyülü dünyasından beslenen mobilya seçenekleri farklı atmosfer oluşturabilirsiniz. Oturma odasında veya salonda açık mavi, su yeşili gibi rahatlatıcı renkleri, grinin tonlarıyla destekleyen bir koltuk takımı sizi sıradanlıktan kurtarır. Güven veren turuncu tonları, siyahın asaletli duruşuyla tamamlanan bir tasarım bütünleştiricidir.
Doğru Dekorasyonla Hayat Bulan Küçük Odalar

Evimiz her zaman istediğiniz büyüklükte odalara sahip olmayabilir. Küçük olması kullanışlı bir yaşam alanı olmayacağı anlamına gelmiyor. Doğru tercihlerle dar alanlarda da etkili dekorasyonlar uygulamak mümkün. Küçük bir salon veya oturma odası dekorasyonu yapılırken seçilecek renkler öncelikle önemlidir. Açık renklerin ferahlık hissi vererek ortamı geniş gösterdiği bir gerçek. Ancak açık renklerle birlikte kullanılacak, nötr tonlar; sıcak ve ara renkler yarattığı kontrastla daha göz alıcı bir dekorasyona olanak verir. Salonda veya oturma odasında kullanılan birbirinden bağımsız renkler ahenkli bir dekorasyonla odalara canlılık katar. Duvarlarında pastel ve durgun renkler tercih edilen küçük odalar, zıt renkli koltuklarla güçlü ve enerjik bir imaj çizer. Estetiğin yanında fonksiyonellik de önemli. Dar bir salon veya oturma odasını hem olduğundan büyük gösterebilir hem de rahat bir alana dönüştürebilirsiniz. Oda ölçülerine uygun küçük ama fonksiyonel; yatak olabilen, bazasıyla depolama alanı sunan bir koltuk takımı pratik alternatif olacaktır. Mini berjer ve pufla tamamlanan koltuk takımı ideal bir dokunuş kazanacaktır.

İder Mobilya; sizlere ince işçilikle üretilmiş, yaşam alanlarını sıcak ve ferah görünüme kavuşturan, sofistike ve şık tasarımlar sunuyor. Üstelik İder Mobilya'da salon takımı ve koltuk takımı fiyatları bütçenizi zorlamıyor. İhtiyaçlarınıza yönelik, dokuları ve renkleriyle göz dolduran, ruhunuzu evinizin güzelliğine taşıyan sezonun en trendy koltuk takımı modellerini zengin ürün yelpazesine sahip İder Mobilya'da bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.