Cumartesi, Nisan 16, 2016

Moda Gezisi - Munchies ve Walters


İstanbul' da yaşayıp da görmediğimiz mekanlar oldukça fazla. Hafta sonu trafiği, park yerini bahane edip yakın yerlerde dolanıp durmayı tercih ediyoruz genelde. Ama geçen pazar günü sabah evden erken çıkmayı başararak güzel bahar havasında Moda' da hep yürüdük hem de aklımızdaki yerleri gezdik.


Sabah ilk durak kahvaltı için Munchies' di. Daha önceden mekanın küçük olduğu ile ilgili yorumları okuduğumdan erken gidip içerideki büyük masaya oturduk. Sadece pancake yapıyorlar, biz tuzlu-tatlı tepsiden söyledik. Önce iki porsiyon pancake' in yeteceğini düşündük (bir porsiyonda dört adet var) ama Nil' in performansı iyi çıkınca üçüncü porsiyonla beraber iki yetişkin bir çocuğa ancak yetti. 
Servis sabah erken olması sebebiyle çok yavaş değildi ama geçe kalırsanız biraz beklemeyi göze almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü bir kişi pancake leri yapıyor, yetişememe olasılığı yüksek. Mekan öyle aşırı çocuk dostu olmasa da (kötü de değil nötr diyebilirim) özellikle çocukların pancake sevmesinden dolayı çocuklu ailelerin sevebileceğini düşünüyorum.


Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi duvarındaki Malala resmini çok sevdim. Zaten Kadıköy' de çok güzel duvar resimleri yapılmaya başladı son yıllarda bu da yeni eklenmiş. Sanatçısı Highero.



Kahvaltıdan sonra uzun yürüyüşlerin ardından kahve için durak Walter' s dı. Breaking Bad temalı dekorasyonunu ve konseptini beğendim. Vazoların deney tüpü olması, shot kahvelerin minik ölçü tüplerinde gelmesi hoş ayrıntılardı.

bomber ceket-stradivarius / jean -gap / ayakkabı-vans / çanta-mango / gözlük-rayban

1 yorum:

  1. Kadıköy'de oturduğum için Moda benim balkonum gibi =) Siz de hoşgeldiniz =)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.