Pazartesi, Nisan 18, 2016

Diktiklerim : Tropikal Desen Kalem Etek


Bir süre önce bu kumaşı parça olarak almıştım. Desenleri çok güzeldi ama rengi birazcık soluk olduğu için yüzüme yakın bir üst parçada değil alt parçada kullanmak istedim. (İlk başta düşüncem buydu ama bu yazıyı yayınlayana kadar kalan kumaştan bir de bluz diktim :)) Bir çok kez diktiğim kalem etek kalıbından bir tane daha biçtim. 
Fermuarı arka ortada yaptım. Etek ucuna doğru biraz daralttım biçerken ama fotoğraflarda -biraz da giyerken esnediğinden- gördüğüm kadarıyla biraz daha daraltmam gerekiyormuş.





Etek-ben diktim / üst ve jean ceket-mango / çanta-choies / ayakkabı-mecrea (eski)

6 yorum:

  1. merhaba çok şıksınız gerçekten ve alakasız olacak ama size saçla ilgili bir soru yöneltmek istedim. saçlarımı farklı bir markanın kızıl rengine boyamıştım ama zamanla aktı. Dipleri de 3-4 cm uzamıştı bu sefer palette sonbahar kızılına boyadım önce uçları boyadım sonra dipleri boyayıp 45 dakika bekledim ama saç diplerim daha açık istediğim kızıl rengi olurken uçları baya koyu oldu acaba ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi renginizden açık renk boya kullandığınızda dipler kendi renginiz olduğundan daha açık olacaktır. önceki boyanız daha koyu olduğu için bu sorunu yaşamışsınız, eğer birkaç yıkamada uçlar akmazsa ya daha koyu bir renk(uçlara benzer) alıp bir daha boyamanız gerekir. Ya da uçları açtırıp öyle açık renge devam etmeniz gerekir.

      Sil
  2. Ne güzel bir duygudur dikip giymek.Yaptığın bir ürünü kullanmak. Emeğinize sağlık. Makine elinizin altında her türlü değişim için.

    YanıtlaSil
  3. laçin, gözlüğün marka-model'ini paylaşabilir misin? yüzüne çok güzel gitmiş.

    YanıtlaSil
  4. cok sık ve cok yakısmıs ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  5. Ben de gözlüğü soracaktım, nereden aldınız acaba? Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.